Natrafiłem na dość ciekawą rzecz, wejdźcie na stronę www.paczkomaty.pl po lewej stronie wybierz porozmawiaj z doradcą i wpisz tajny kod - paczkomatxxx69 ,pani zacznie się rozbierać. Śmiechowe dość.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Byłem na 100 % pewien że to fejk !
Teraz znam cały cennik na pamięć, choć mieszkam w lesie i do paczkomatu mam 60 km
Teraz znam cały cennik na pamięć, choć mieszkam w lesie i do paczkomatu mam 60 km
piotrwiacek1 napisał/a:
Natrafiłem na dość ciekawą rzecz, wejdźcie na stronę www.paczkomaty.pl po lewej stronie wybierz porozmawiaj z doradcą i wpisz tajny kod - paczkomatxxx69 ,pani zacznie się rozbierać. Śmiechowe dość. Obrazek
A nagroda złotego szpadla trafia do "piotrwiacek1" któremu wczoraj podłączono internet i wprowadzono w cywilizację.
up zadałem jej pytanie a ona mi pogroziła...o co chodzi ?
Wpisz: zusxxx69
up..nie pomogło....nie zrozumiała mnie,może nie wyraźnie jej piszę : bierz do buzi ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów