📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech geniusz, który to wpadł na ten debilny pomysł przetnie sobie szyję tą niteczką.
Nosz kurwa co za burak.
Nosz kurwa co za burak.
Czytając "wiszący kot" uśmiech zagościł na mej twarzy, a tu takie coś.
wawol napisał/a:
p.s. nagrywane niemytym kutasem
To już wiem co było w tym kocie, że tak dziwnie stoi.
Luis napisał/a:
to powinno byc w złym traktowaniu zwierzat.
jeżeli koleś po wyłączeniu kamerki wyciągnął kota z tej żaluzji, to nie. kot chyba faktycznie sam się w to wplątał. futrzaki robią takie rzeczy.
wawol napisał/a:
p.s. nagrywane niemytym kutasem
mówię coś mi tu jebie i teraz przeczytałem to PS ...
Internet- 90% bezużytecznych śmieci wrzucanych także przez bezużytecznych śmieci.....
oj nigdzie się nie wybieram, z przyjemnością będę śledzić twoje posty i coraz śmielej wysuwać stwierdzenie że żart masz przyprawiający jedynie o mdłości, ale jakbyś był tak dobry i sam się na tym sznurku pohuśtał aż zwieracze puszczą to zmienię zdanie
melissę polecam...
melissę polecam...
powinno byc zabronione prawnie wreczanie kamer na komunie.....
kurwa jego mac.....
kurwa jego mac.....
Przy znęcaniu się na murzynach,arabach i innych kanaliach można się pośmiać.
Ale w znęcaniu się na biednym kotku przez gimbusa mówię stanowcze NIE...
Ale w znęcaniu się na biednym kotku przez gimbusa mówię stanowcze NIE...
mogłeś umyć kutasa to by było nagrywane czystym
Co za zjeb,stoi i się patrzy.Jebaniec z wylęgarni debili(gimnazjum)za fiuta niech się powiesi
Mam kurwa nadzieje że tego skurwiela co to nagrywał kiedys ktoś za jaja do drzewa przywiąże i niech sobie tak wisi, a potem go dać na youtube!!!
Jaki właściciel, taki kot!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów