📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@upupup Nie pierdol, czytałem ten artykuł jest huja warty. Oparty na śmiesznej statystyce, wprowadzającej ludzi ( tych mniej myslących) w błąd logiczny. Na szczęście ludzie połapali się o co biega i odpowiednio zareagowali w komentarzach
pazuzu napisał/a:
A ty już wyciąłeś sobie lewą półkule mózgu i lewą komorę serca bo jest lewa ?
Zbadaj w moim opisie sekcję "skąd" bo robisz friendly fajer.
Tak sie sklada ze znam te statystyki ,, polskich zgwalceń" wiekszosc to prostytutki zglaszaja bo nie zaplacil albo w domu dala a pozniej cos nie przypasilo i zglasza. Drodzy panstwo klasycznych zgwalcen w wykonaniu europejczykow praktycznie nie ma!!!
pazuzu napisał/a:
Sorry zapomniałem że w Polsce można oglądać i słuchać tylko rydzyka i TV trwam
W ogóle co za argument. Typ sie nie przejmuje, że wkleja link od najbardziej stronniczego "dziennikarza" w kraju "bo w końcu druga strona też ma stronnicze media" no kurwa :v jak w tym kraju ma być dobrze, skoro idioci nawet nie próbują dążyć do obiektywizacji mediów?
Abraxus napisał/a:
Przecież to po lewej stronie standard. Lewicowca najlepiej zniszczy drugi lewicowiec.robisz friendly fajer.
Słyszałem dyskusję dwóch ludzi, spod jednej lewicowej ideologii. Kłócili się cały czas do momentu, w którym osoba trzecia uświadomiła ich, że mówią o tym samym. Po prostu lubicie się wykłócać.
niech ktos do tej obrazka dorobi drugi taki sam z zamachami tam a w polsce spokoj i lad i mozna puszczac w swiat smialo
Huj mnie to obchodzi skad patoszi zajebal ale udalo my sie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów