📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
razorek18 napisał/a:
@xqwzsa
Czekamy na więcej napinkowych pedałów, z czego się cieszycie? z czego jesteście tak pyszni?
Chcielibyście mieć takie tradycje jak Legia i Górnik, pedryle pier.....!
ciekaw jestem o jaką tak naprawdę historię Ci chodzi, o to że przez czas prl'u stracili swój wizerunek, bo była to drużyna sterowana? Wyliczanie historii klubom piłkarskim jest równie bezsensu jak spisywanie życiorysu pantofelka, takiś cfaniak to powinieneś wymyśleć coś bardziej inteligentnego niż zasłanianie się historią. Dziś zajęli sobie zaszczytne 3 miejsce w momencie gdy mieli mistrza w kieszeni. Dobrze że się z nich szydzi, bo mimo, że oglądam prawie każdy ich mecz i jestem ich kibicem to nie da się ukryć, że nie mogli sprawy bardziej spierdolić niż to zrobili. Z czego się cieszą? To proste: mogli mieć, a nie mają pierdolonego berła i korony...
Legła Warszawa!
Nie fantazjuj za bardzo.
Koko koko, trzecie miejsce też jest spoko. Wrocław pozdrawia :]
Trzeźwość to stan przejściowy...
Dziady jebane z legły, które zajebały swego czasu najlepszych piłkarzy z całej Polski myślą, że są zajebiści! Wy kurwy... Widzew Łódź - tak, to on ma klasę(no może teraz trochę gorzej jest z ich kondycją). Dla mnie jesteście Z E R E M. Kurwicy idzie dostać jak w przepisach coś tam pierdolą, że nie można propagować socjalizmu itp., ale kurwa macie ten swój pałacyk..... debile. Oddać reszcie miast to co zajebaliście do odbudowy tego obornika!
Ciekawe co Śląsk pokaże w LM Celeban odejdzie do Legii, reszta też pewnie pójdzie w piździec i będzie ze 2:0 w dupe z mistrzem Kazachstanu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów