18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Witamy w Rosji
perun88 • 2011-11-26, 18:00
Polski "gangster" w Rosji

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
dwakilo 2011-11-28, 17:42 1
Bartosz Obuchowicz?

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
BrunerOvned 2011-11-28, 17:45
mihau666 napisał/a:

BrunerOvned
żebys ty kurwo kiedykolwiek w zyciu coś zrobił, coś osiągnął a nie siedzisz na jebanym dupsku przed komputerem i krytykujesz wszystko. obyś kurwo umarła.

Mogę siedzieć, jestem na zwolnieniu. Czułyś, Przyjacielu. Czy to kupa z posypką tak Ciebie wzruszyła?

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
D................i 2011-11-28, 17:53 4
to jakas konkurencja dla chujka biela ? podobny poziom
Zgłoś
valkyx 2011-11-28, 18:04 3
a mi sie podoba, jak na polska produkcje taki krótkometrażowy filmik fajny, wiadomo błędów można się dopatrzeć ale gdzie ich nie ma np samoloty w starożytności, zegarki w gondorze itp

i jak na grupe nastolatków to ciekawie zrobili
Zgłoś
m................4 2011-11-28, 18:07 1
Tylko muzyka mnie zainteresowala
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-11-28, 18:19
Film tak chujowy, ale coś zauważyłem w 5:34
Oleśnica??? Co to za dziura

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
kalwi89 2011-11-28, 18:21 1
Z przyjemnością oglądnąłem ten krótki aczkolwiek zajebisty film

"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
Zgłoś
Millduck 2011-11-28, 18:44 2
piwko za świetną kamerę, oświetlenie i audio, widać że się chłopaki przyłożyli, a nie, jak "twórcy" memów, po prostu uwiecznili budką telefoniczną jakieś zabawne zajście
Zgłoś
radwys 2011-11-28, 19:14 1
lepsze to niż napierdalanie pianego kumpla po glacy i wołanie "jedziemy?" tak jak w filmiku poniżej . Mi się podobało.
No i nie ma co drugie słowo XD
Zgłoś
strzelec59 2011-11-28, 19:21
Jak już mieli taka zajebistą kamerę to mogli też trochę pomyśleć nad lepszą fabułą. Mogli by też lepiej zmontować zamiast skupiać się na jakiś i tak chujowych strzałach
Zgłoś
Mr Bean 2011-11-28, 19:32
Jeśli to są amatorzy to szacunek.

Posłuchaj i uwierz! youtube.com/watch?v=XgyYsgRNfR4
Zgłoś
Cbdu 2011-11-28, 19:55
Wie ktoś co leci od 4:42? Oczywiście jak zawsze podać soundtrack nie łaska na jutubie również ... (za odpowiedź dam piwo )

kurrr juz mam jak usunac komentarz?
Zgłoś
.................. 2011-11-28, 19:56 1
Cbdu napisał/a:

kurrr juz mam jak usunac komentarz?

Na przykład poprosić kogoś z moderacji.

Aczkolwiek lepiej się zastanowić przed napisaniem czy wysłać w ogóle.
Zgłoś
Dalione 2011-11-28, 21:47
5:58 - chłop sra w majtkach..
Zgłoś
M................a 2011-11-28, 21:53
Kamera ma całkiem dobrą jakość
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów