Polski "gangster" w Rosji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mihau666 napisał/a:
BrunerOvned
żebys ty kurwo kiedykolwiek w zyciu coś zrobił, coś osiągnął a nie siedzisz na jebanym dupsku przed komputerem i krytykujesz wszystko. obyś kurwo umarła.
Mogę siedzieć, jestem na zwolnieniu. Czułyś, Przyjacielu. Czy to kupa z posypką tak Ciebie wzruszyła?
to jakas konkurencja dla chujka biela ? podobny poziom
a mi sie podoba, jak na polska produkcje taki krótkometrażowy filmik fajny, wiadomo błędów można się dopatrzeć ale gdzie ich nie ma np samoloty w starożytności, zegarki w gondorze itp
i jak na grupe nastolatków to ciekawie zrobili
i jak na grupe nastolatków to ciekawie zrobili
Tylko muzyka mnie zainteresowala
Film tak chujowy, ale coś zauważyłem w 5:34
Oleśnica??? Co to za dziura
Oleśnica??? Co to za dziura
piwko za świetną kamerę, oświetlenie i audio, widać że się chłopaki przyłożyli, a nie, jak "twórcy" memów, po prostu uwiecznili budką telefoniczną jakieś zabawne zajście
lepsze to niż napierdalanie pianego kumpla po glacy i wołanie "jedziemy?" tak jak w filmiku poniżej . Mi się podobało.
No i nie ma co drugie słowo XD
No i nie ma co drugie słowo XD
Jak już mieli taka zajebistą kamerę to mogli też trochę pomyśleć nad lepszą fabułą. Mogli by też lepiej zmontować zamiast skupiać się na jakiś i tak chujowych strzałach
Wie ktoś co leci od 4:42? Oczywiście jak zawsze podać soundtrack nie łaska na jutubie również ... (za odpowiedź dam piwo )
kurrr juz mam jak usunac komentarz?
Cbdu napisał/a:
Na przykład poprosić kogoś z moderacji.
Aczkolwiek lepiej się zastanowić przed napisaniem czy wysłać w ogóle.
Kamera ma całkiem dobrą jakość
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów