📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
i sie chuj w Afryce nic nie nauczył unikac czarnych i lwów
Przeraża mnie to co się tutaj odpierdala. Flódź, Ty istoto nieznanego pochodzenia. Krótkotrwała to może być pamięć, albo jej utrata. Albo parę innych spraw. Ale jebana wizyta może być krótka, jeśli już. Pierdolone tumany pozostałe, naczytacie się takich gówien, i nie będziecie nawet wiedzieli czy się sami osraliście, czy Was ktoś obesrał. (ciekawe kto skuma)
ghost5454 napisał/a:
Up
Nie obesraj się
I to już, koniec możliwości sklecenia wypowiedzi? No tak, przepraszam, czego się spodziewać... Miłego
Kurwa ten nasz kraj to już nawet bocianów nie potrafi wychować a dziwicie się pizdom w rurkach że są nie ogarnięci
Metafora murzajów i yankeskiej policji
Mięso bocianie jest chudsze i smaczniejsze od indyczego każdy lyon to wie żeby było chrupiące trza przypiec prundem
Co za kretyński opis ,przecież wjebał go lew w domu nie poleci już na ferie do Afryki
Kretyński opis .Bociek był w domu nie poleci na ferie do Afryki
Kretyński opis .Bociek był w domu nie poleci na ferie do Afryki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów