📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
pazorki by mogl mu przypilowac
Po co wrzucać taki ośmieszający filmik jesteś pizdą i tyle co najgorsze tak już zostanie
Tak, naucz go że dostanie od Ciebie żarcie to będzie przyłaził codziennie, a jak raz mu nie dasz to cie razem z tym domem wpierdoli
Jak z krainy tęczy to pewnie wyrucha, nie wiem co gorsze w tym wypadku
trzeba miec najebane w glowie aby tak ryzykowac!
Debile... Zacznie przychodzić częściej, będzie się tam plątał aż kogoś zajebie. Selekcja naturalna
Ruskie od "dawaj łapu" i tak większe harpagany
Głupi jesteś, ten misiek to był zwykły rusek zamieniony w niedźwiedzia bo ruskie to berserkowie i oni się w niedźwiedzie zamieniają kiedy chcą, jak znam życie to pewnie pijany Sasza zamienił się po pijaku w miśka i przyszedł pod dom szwagra Antona i wołał zagrychę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów