📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@orzeszwmorde - dałem w oryginale bo tłumaczenie z lektorem morduje śmieszny, allahakbarowy akcent. A jak ktoś inglisza nie umie na poziomie gimbazy to tylko wstydzić się wypada, gdzie Wy pracę znajdziecie z takim brakiem umiejętności!
mam nową teorię dla Antoniego!
Po chuju do raju . . .
jak już się czepić to trzymać do końca
jak ktoś nie widział to polecam
sadistic.pl/muzulmanie-wylecza-z-alkoholizmu-kazdego-vt121493.htm
jak ktoś nie widział to polecam
sadistic.pl/muzulmanie-wylecza-z-alkoholizmu-kazdego-vt121493.htm
Lewe jądro Lance Armstronga temu kto poda tytuł tego dzieła
orzeszwmorde napisał/a:
Jeżeli nei znasz podstaw j. ang to wyjdź i wróć jak się nauczysz (grzeczniejsza forma wyprosin)
Nie szło dać w bardziej zrozumiałym jezyku.
dostępny_nick napisał/a:
Szkoda, że przez tych pojebusów już nei wpuszczają do kokpitu.
Pamiętam jak za malucha pokazywali. Teraz to nawet jak na postoju jest samolot to ciężko żeby się zgodzili.
Czym Ty latasz? W Lufie wpuszczają po lądowaniu (przy bramce oczywiście), a w LOTcie jak masz farta, to i pozwoli Ci usiąść na fotelu kapitana.
To prawda ze nie mozna walic konia w samolocie?
Czlowiek myslal ze stuardessa pokaze cycki dzieciakowi...
Czlowiek myslal ze stuardessa pokaze cycki dzieciakowi...
Suq-Madiq napisał/a:
Pierwszy raz w kokpicie i od razu takie atrakcje.
sadistic.pl/flv/20130505/1367772280_e3b_166
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów