Taka wizyta w RPA trafiła się na starość. Niby Schwarzenegger to "czarny murzrzyn", a jakoś mu kolorowi nie ufają...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powinni zajebać tego pierdolonego czarnucha na miejscu, tak dla przykładu
Satan napisał/a:
Na Arniem nie zrobiło to żadnego wrażenia. Ujęcie z drugiej strony.
No przy takich różnicach mas to normalna, że wypierdka katapultowało na glebę
Co tu się odjebało? Ale tak Arniego... nie ma świętości na tym świecie.
Teraz obczajcie ochrone Dudy czy Turmpa. Chłopkai szczupłe z zajebistymi umijętnościami w walce. Arnold jest debilem jeżel sam zatrudnia tych spaślaków..
Pojechać do dzikiego czarnego lądu i zawsze sie znajdzie jakaś małpa, która musi zjebać wizyte.
Co mnie wkurwia, czego nie zrobili kolonizatorzy w Afryce? Że nie osiedlił sie tam biały człowiek i nie wywałczył tam dominacji białego człowieka.
Co mnie wkurwia, czego nie zrobili kolonizatorzy w Afryce? Że nie osiedlił sie tam biały człowiek i nie wywałczył tam dominacji białego człowieka.
On chyba wrócił do RPA bo przed karierą aktora zdobył tam chyba pierwsze mistrzostwo świata w kulturystyce
Fiksat napisał/a:
Co za czarna kurwa niemyta[/
To zapewne S h w a r z e n i g g e r
Teraz w ten sposób pozyskują trochę zainteresowania swoją osobą pokurwiałe społeczeństwo. Niezależnie czy biały czy czarny. Zrobisz coś chujowego, to się media tobą zainteresują. Na polskiej scenie też jest tego od chuja, m.in. głupie kurwy podpalające jeże, jakaś wstrętna kurwa jebiąca się z murzynami po koncercie itd.
Gówno prawda, że to nie zrobiło żadnego wrażenia na Arnoldzie. Jest już starszym człowiekiem i mimo wytrenowania i dobrej kondycji, organizm już nie ten i każda kontuzja goi się dłużej niż za młodu. Jasne, że trzymał fason, ale odczuje na pewno później. Powinien normalnie gnoja zaskarżyć o napaść i niech go wsadzą . A potem powinien w mediach ogłosić, że nagrodzi każdego osadzonego, który zrobi małpie z dupy kibel.
Ten ochroniarz powinien wdeptać tego czarnucha w glebę. Wtedy by odechciało mu się takich akcji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów