📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
zajebisty poldolot tylko jeszcze te błotniki z tyłu popraw
ile ma kuni?
ile ma kuni?
@up nie mam pojęcia, nie mój na YT są filmiki jak koleś driftuje itd. Zombiepox1 jak kogoś interesuje.
za poloneza, powinno sie dostawac kieliszka
bujaszaka, nie wszyscy jeżdżą na skuterach...
bujaszaka, a co według Ciebie można kurwa tuningowac? założę się, że jeszcze na nic w życiu na czterech kołach sam nie zarobiłeś, a pierdolisz jakbyś przynajmniej nissanem GT-R jezdził. Chuj Ci do tego co kto tuninguje, wez sie kurwa lepiej za naukę! ogrodnik i życioznawca się kur... znalazł!
Pij - nie bądź Jehowy!
@up nadkola są plastikowe a wycięte to on ma błotniki
c88151@rtrtr.com ja tu poczułem swąd spalonego sprzęgła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów