📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak się słucha takiej chujni to póżniej sa efekty-przecież taka muza rozprasza nawet swoich myśli nie słyszysz
Co wy pierdolicie. Samilo już w ogóle odpłynął w chuj. Wina jest tylko i wyłącznie tego gościa, który skręcał z środkowego pasa w prawo, nie spojrzał pewnie w lusterko tylko po prostu skręcił.
No i spoko, bo zamiast hamować ludzie wolą trąbić (wątpię, że w takiej sytuacji robią jedno i drugie), próbując wymusić na tym z przodu wyjście z sytuacji za obydwu.
Pierdolicie ten co skręcał usłyszał sygnał dźwiękowy i zjechał na prawy pas zeby go wyprzedzić nie zauwazył tego ze to debil z prawego pasa trąbił.
Pamiętam jak kiedyś z kumplem czekaliśmy z 20 minut na parkingu obok mercedesa v12 żeby posłuchać silnika
Kichachi napisał/a:
@up
A on niby nie hamował ? O.o
No raczej nie, bo go dopierdolił aż do słupa. Poza tym mógł odbić w inną stronę, wyratować się jakoś, ale jak, skoro kierownicę blokował wciskając klakson?
OsCaRiTo napisał/a:
obojetnie jaka sytuacja xD walisz w dupe Twoja ina i koniec
wina tego z tyłu ;]
Bzdura.
Masz w ogóle prawo jazdy ? Chyba nie skoro przepisów nie znasz.
OsCaRiTo napisał/a:
obojetnie jaka sytuacja xD walisz w dupe Twoja ina i koniec
wina tego z tyłu ;]
Bzdury piszesz... Była by jego wina gdyby nie mógł udowodnić, że to skręcający złamał przepisy i zajechał mu drogę... A tymczasem ten z tyłu miał kamerkę, z które nagranie właśnie sobie obejrzałeś, i które stanowi dowód na to, że nie on spowodował wypadek.
BTW - odkryjesz pewnie właśnie amerykę, ale do tego właśnie służą te kamerki: żebyś mógł dowieść swojej niewinności w sytuacji gdy ktoś wymusi na Tobie pierwszeństwo i tym samym sprawi, że wbijesz mu się w dupę.
PS: Swego czasu pewien cwaniaczek mnie wyprzedził i zahamował tuż przed maską, licząc że za odszkodowanie naprawi sobie pokiereszowany tył... No cóż - miał pecha - miałem w przednią szybę wycelowany telefonik z aplikacją dzięki której spełniał rolę takiej kamerki. Fajną minę miał ten "spryciarz" kiedy dowiedział się, że nie dość, że nie naprawi sobie samochodu za moją forsę, to jeszcze straci zniżki na OC, żebym ja mógł sobie kupić za forsę z jego ubezpieczenia nowe (oczywiście oryginalne, a nie tanie zamienniki - trzeba umieć walczyć o swoje) zderzak, reflektor, chłodnicę i kilka drobniejszych elementów.
AC "biedaczyna" nie miał, więc ostatecznie do swojego autka musiał dołożyć jeszcze więcej niż miało go to kosztować przed owym zdarzeniem )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów