📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
wojt-yła Ty wez linke i sie kurwa idz zwazyc na drzewo... jakim debilem trzeba byc zeby na takie pojebane pomysły wpadac? Nie daj ktorys by sie zabil to dopiero mielibyscie z wujaszkiem jesien sredniowiecza.
@up Dokładnie, potem nie można na rowerze po lesie pośmigać przez takich palantów.
Chytrus, Ty jesteś jakimś masochistą? Przychodzisz tu tylko po to, żeby wszyscy z Ciebie lżyli jak z ostatniej szmaty. Pewnie siedzisz z fujarą w ręku, tak Cię to kręci.
wojt-yła napisał/a:
Mój wujek miał problem z tym gównem w swoim lesie. Poleciłem mu rozwieszenie linek wzdłuż zniszczonych przez te kurwy ścieżek. Kilka dni temu zadzwonił do mnie i powiedział, że problem zniknął. Trzeba tępić kurewstwo jeśli nie jeździ po swoim.
Mam nadzieję że twój wujek jak najszybciej sam się swoim rometem razem z tobą w tą linkę wpie*doli
JesusChytrus napisał/a:
Quady są dla 2 klasistów albo dzikusów...
kurwa, ja sie nie dziwie że cie ukrzyżowali
JesusChytrus napisał/a:
Quady są dla 2 klasistów albo dzikusów...
Mam quada, więc jestem drugoklasistą... Oj Jezu nawet nie wiesz jak chciałbym wrócić do tych czasów nicnierobienia i jeszcze od takiego malucha miałbym quada ah piękna wizja^^
@wojt-yła Słabe, ja zawsze pierwszy przejazd robię wolny w poszukiwaniu takich "niespodzianek", na szczęście żadnej nie znalazłem, choć rzadko mi się zdarza po cudzym jeździć mam u siebie na działce dobre tory zrobione. Lina to siara za to grożą kratki.
Z reszta co za debil ryje las, co innego droga w lesie, której "minowanie" jest skurwielstwem...
linki miedzy drzewami to amatorszczyzna
ja w nich rzucam cegłami, przynajmniej jest frajda jak się trafi
ja w nich rzucam cegłami, przynajmniej jest frajda jak się trafi
kobiecy tricj: powtórzyła conajmniej 3 razy what is wrong with you mimo że sucz wie ze to byl tylko glupi wypadek.
trick
trick
To za to, że nagrywała trzymając telefon w pionie
wojt-yła napisał/a:
Mój wujek miał problem z tym gównem w swoim lesie. Poleciłem mu rozwieszenie linek wzdłuż zniszczonych przez te kurwy ścieżek. Kilka dni temu zadzwonił do mnie i powiedział, że problem zniknął. Trzeba tępić kurewstwo jeśli nie jeździ po swoim.
Jesteś najwiekszym debilem we wszechświecie.
Jeśli ja u siebie spotkałbym taką linke, to bym na k*rwę tam czekał i udusił go tą linką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów