Nie mogło się skończyć inaczej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie mogło się skończyć inaczej.
Kask chyba nie pomógł, może myślała, że jest z nim nieśmiertelna.
Ostatnio szedłem z psem wąską dróżką, a przede mną stała wielka betoniarka na włączonym silniku. Pomyślałem do siebie: "hehe, nie ze mną te numery. Nie po to sadola oglądam, żeby samemu tam trafić". Oczami wyobraźni widziałem siebie jak zniecierpliwiony przechodzę obok niej (mało miejsca) i AKURAT wtedy rusza, a chwilę później moja głowa wybucha jak arbuz.
Więc włączyłem cierpliwość level 99 i czekam sobie, aż wjedzie w taką jeszcze węższą uliczkę obok, gdzie były jakieś roboty. I wtedy za mną dostrzegłem nadjeżdżającą kolejną ciężarówkę. Więc za chwilę byłbym ja z psem między dwiema wielkimi sokowirówkami do arbuzów. Kurwa, jakiego ataku paniki dostałem, zwłaszcza gdy jednak przeszedłem sobie z pieskiem obok pierwszej ciężarówki (przypominam - na włączonym silniku i przypominam - mało miejsca). Jeszcze pies to owczarek belgijski, w chuj siły, bałem się, że się akurat wtedy zbuntuje.
Śmiałem się z tezy, że sadol ryje banię, bo nie zauważałem, żeby te filmiki z krwią robiły na mnie wrażenia. Ale ciężarówki zryły mi banię.
Więc włączyłem cierpliwość level 99 i czekam sobie, aż wjedzie w taką jeszcze węższą uliczkę obok, gdzie były jakieś roboty. I wtedy za mną dostrzegłem nadjeżdżającą kolejną ciężarówkę. Więc za chwilę byłbym ja z psem między dwiema wielkimi sokowirówkami do arbuzów. Kurwa, jakiego ataku paniki dostałem, zwłaszcza gdy jednak przeszedłem sobie z pieskiem obok pierwszej ciężarówki (przypominam - na włączonym silniku i przypominam - mało miejsca). Jeszcze pies to owczarek belgijski, w chuj siły, bałem się, że się akurat wtedy zbuntuje.
Śmiałem się z tezy, że sadol ryje banię, bo nie zauważałem, żeby te filmiki z krwią robiły na mnie wrażenia. Ale ciężarówki zryły mi banię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów