Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Inwalida cudownym sposobem nagle ozdrowiał. Powinien jej jeszcze piwo postawić

Ludzi na tych wózkach powinno się utylizować, jak można być tak k🤬a leniwym, żeby kupić to gówno.
porażką jest, że w UK widuje nawet nieotyłych trzydziestolatków na tych skuterkach. 21 wieku nie da sie zrozumiec.

lorddiod napisał/a:
porażką jest, że w UK widuje nawet nieotyłych trzydziestolatków na tych skuterkach. 21 wieku nie da sie zrozumiec.
Da się, szczególnie kiedy np. są po operacjach i nie mogą obciążać stawów. Tam taki wózek można wypożyczyć na czas rekonwalescencji i funkcjonować, nie tak jak w Polsce.

Ten wóżek nie jest dla tych którzy nie mogą chodzić a dla tych którym się k🤬a nie chce, 'murica!
hogg napisał/a:
Da się, szczególnie kiedy np. są po operacjach i nie mogą obciążać stawów. Tam taki wózek można wypożyczyć na czas rekonwalescencji i funkcjonować, nie tak jak w Polsce.
Tyle, że oni ich używają bo nie chcą się "zmęczyć" chodząc..
otyłość jest obrzydliwa a robienie z siebie jeszcze inwalidy przez swoje własne lenistwo i głupotę jeszcze gorsze.. jak można doprowadzić sie do takiego stanu? jak można tak żreć i żyć? przecież to nawet nie jest życie tylko wegetacja.. ja nie każe wszystkim nagle dbać o figurę jak na okładkach magazynów ale roztyć sie do takiego poziomu żeby jeździć na wózku to jest chore..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie