📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:44

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z natury jestem szarmanckim dżentelmenem ale w tej sytuacji wyj🤬bym jej gonga
( ale najpierw zgw🤬cił jak większość sadoli )

( ale najpierw zgw🤬cił jak większość sadoli )
Tragedia...
Najlepsze jest to, że jakby gościu wyszedł i zaj🤬 jej gonga w ten blond cymbał, to by podniosła wrzask i larmo, że szowinistyczny, mizogiński samiec ją bije.
Równouprawnienie i tolerancja doprowadzą nas na skraj przepaści kiedyś...
Najlepsze jest to, że jakby gościu wyszedł i zaj🤬 jej gonga w ten blond cymbał, to by podniosła wrzask i larmo, że szowinistyczny, mizogiński samiec ją bije.
Równouprawnienie i tolerancja doprowadzą nas na skraj przepaści kiedyś...
Złota myśl... "Skoro zachowujesz się jak facet to będziesz traktowana jak facet..." i po tym leci strzał w ten zj🤬y ryj... Nawet dzieciak ma dość i woła matkę, a ta ma go w dupie. Rozj🤬a mentalność tych hamburgerów sięga gwiazd k🤬a

Zupełnie jakbym słyszał moją starą co op🤬la ojca jak naj🤬y do domu wraca

up
gimbusy jedne p🤬licie od rzeczy, nikomu z was nie przyszło do głowy że babka się wk🤬iał bo spaślak zajechał jej drogę,
zmusił do gw🤬townego hamowania, adrenalina skoczyła i mamy efekt tego na filmie.
gimbusy jedne p🤬licie od rzeczy, nikomu z was nie przyszło do głowy że babka się wk🤬iał bo spaślak zajechał jej drogę,
zmusił do gw🤬townego hamowania, adrenalina skoczyła i mamy efekt tego na filmie.
Ale w sumie niewiadomo dlaczego sie wk🤬ila, moze specjalnie zaczal ja nagrywac zeby ja rozjuszyc :C

K🤬a mać, same tępe pały na tej stronie są. Grubasek w aucie prawie zpowodował wpadek bo wymusił pierwszeństwo, a babeczka sie "troszeczkę" wk🤬iła. Gupie c🤬je, do szkoły!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie