przegrałem kurwa!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten w zielonym to nie pener. Pener nie odchodzi od kompa.
a czytacie chłopaki jakies ksiązki?
chichot pobratymców wkręconego idioty rozśmieszył mnie najbardziej
Opowiem wam historyjkę. Raz jechał koleś koleją 9 godzin, zachciało mu się srać więc poszedł do kibla w pociągu, zanim zaczął srać zachciało mu się szczać więc sika, ale w pociągu tak trzęsło, że obszczał sobie całe ręce. Ok, teraz sranie. Poszło dość gładko na małysza, ale oczywiście papieru nie było, miał jedynie kawałek husteczki, więc podtarł się co się dało, ale ujebał sobie trochę ręce w gównie. Zadowolony po wysraniu chce odkręcić kran, ale jak to w PKP woda oczywiście nie leci. Jako że nasz bohater nie był specjalnie czyścioszkiem wyciera ręce o ścianę i o spodnie. Następnie zachciało mu się pić więc kupuje pierdoloną wodę za złoty pięćdziesiąt od rumuna krążącego po pociągu z minibarem w plecaku. Płaci 2zł swoją ręką skażoną gównem i szczynami. Następnie po kilku godzinach rumun kończy pracę i idzie zwalić konia do kibla na dworcu. Po skończonej robocie nie myje oczywiście rąk i dłonią skażoną zapachem swojego brudengo kutasa płaci ową dwuzłotówką (znaną nam też poprzez obsranego kolesia z pociągu) za hamburgera w McDonalds. I tutaj wkracza bohater filmiku, który dostaje ową monetę jako resztę za zestaw BigMac po czym za godzinę na imprezie ładuje ją sobie do ryja
chustka
Strach pomyśleć co w zetknięciu z ciałem może zrobić.
kurtz333 napisał/a:
husteczki
Kоniu napisał/a:Ojej, razi po oczach
Strach pomyśleć co w zetknięciu z ciałem może zrobić.
Pener, czy ten filmik pochodzi z Opola? bo chyba znam głównego bohatera z podstawówki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów