Żałosny pajac, który nazywa kogoś lemingiem z powodu innych poglądów, samemu będąc wyznawcą skrajnych idiotów pokroju Ziemkiewicza, Kurwina czy innych zjebów. Do tego wplątałeś to w TVN chuj wie skąd, udając, że mnie znasz i wiesz, że jeśli czytuję GW to znaczy, że nie mam poglądów. Gratulacje, jesteś najgorszym rodzajem bezmózgiego ścierwa.
Aha i jeszcze jedno: tak, głosowalem na Tuska i chuj ci w czaszkę pucybucie.
chuj Ci do tego kim jest mój Ojciec/Matka, może faktycznie jest kierowcą MPK, może kucharką? he? trzeba mieć szacunek dla ludzi pracy - takich ludzi, bo to oni napędzają gospodarkę w przeciwieństwie do chmary urzędasów którzy w większości są pasożytami. Pije tutaj jak napisałeś do "Nienawidzę ludzi o skrajnych poglądach" - kurwa, skąd ta nienawiść? coś nie tak w domu?... jak widzisz dobrze trafiłem z twoimi preferencjami politycznymi, teraz sobie siądź na dupie przed kompem i obejrzyj kilka wywiadów z zalewskim, niesiołowskim itp. - brawo kurwa, ich też nienawidzisz? przecież oni jawnie w twarz mówią że kłamią, kradną i kraść będą!!!
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
chuj Ci do tego kim jest mój Ojciec/Matka, może faktycznie jest kierowcą MPK, może kucharką? he? trzeba mieć szacunek dla ludzi pracy - takich ludzi, bo to oni napędzają gospodarkę w przeciwieństwie do chmary urzędasów którzy w większości są pasożytami. Pije tutaj jak napisałeś do "Nienawidzę ludzi o skrajnych poglądach" - kurwa, skąd ta nienawiść? coś nie tak w domu?... jak widzisz dobrze trafiłem z twoimi preferencjami politycznymi, teraz sobie siądź na dupie przed kompem i obejrzyj kilka wywiadów z zalewskim, niesiołowskim itp. - brawo kurwa, ich też nienawidzisz? przecież oni jawnie w twarz mówią że kłamią, kradną i kraść będą!!!
Czyli praca u podstaw i komunizm? Chcesz być robolem i napędzać gospodarkę, proszę bardzo, ja tam wolę być urzędasem, który coś kupi u sklepikarza osiedlowego
Najlepiej zabrać wszystkim, żeby nikt nie miał
Czyli praca u podstaw i komunizm? Chcesz być robolem i napędzać gospodarkę, proszę bardzo, ja tam wolę być urzędasem, który coś kupi u sklepikarza osiedlowego
Najlepiej zabrać wszystkim, żeby nikt nie miał
wiesz co? pierdol sie, nie chce mi sie z tobą gadać.... mam nadzieje ze karma sie o ciebie upomni... nara
teraz sobie siądź na dupie przed kompem i obejrzyj kilka wywiadów z zalewskim, niesiołowskim itp. - brawo kurwa, ich też nienawidzisz?
Wyprowadzę cię z błędu: nie każdy kto jest prorządowy jest bezkrytycznym lemingiem. Skąd pomysł, że skoro kilka lat temu głosowałem na Tuska muszę przyklaskiwać Niesiołowskiemu? Jedno z drugim nie ma wiele wspólnego.
Ale pierdolisz dex. Wśród wyborców knp też jest cała masa tłuków o czym dobitnie się przekonałem przy czym oni przynajmniej w miarę logicznie uzasadniają dlaczego oddają głos tak a nie inaczej.
tu sie musze z toba zgodzic a jakie zatrzesienie ich jest na sadolu: dnr, ten od murzyna z pigulkami i paru innych masakratorow lewakow
(\ /)( . .)
c(")(")
This is bunny.
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.elBiaauawy, ostatnio sie troche ucywilizowales i od biedy mozna sie z toba troche wzajemnie pomasakrowac. przynajmniej nie wyskakujesz w pierwszym maksymalnie drugim poscie z lewakami-pedalami, feministami i chuj wie czym jeszcze. w odroznieniu od tamtych
Też to zauważyłem, jakby z kuca stał się bardziej centrowy i nie widzi czarno-biało. Stał się normalny