18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
D................7 2014-07-02, 16:10
Na czym polega ten monopol na władzę? Na tym, że od paru lat są dwiema największymi partiami? Lol... Monopol na władzę to by był, gdyby opozycja tłukła kamienie (lub żarła piach...). To co mamy teraz to jest wybór obywateli. Gdyby chcieli to by zagłosowali na KNP czy innych oszołomów z innej partii kanapowej. Widocznie wcale nie chcą.
Zgłoś
aveyron 2014-07-02, 16:51 2
SolarisN1 napisał/a:

Ojej, czyżby stary był kierowcą MPK a matka kucharką w szkole i kasy nie macie w domu? Zasiłki chujowe i dupa boli?

Żałosny pajac, który nazywa kogoś lemingiem z powodu innych poglądów, samemu będąc wyznawcą skrajnych idiotów pokroju Ziemkiewicza, Kurwina czy innych zjebów. Do tego wplątałeś to w TVN chuj wie skąd, udając, że mnie znasz i wiesz, że jeśli czytuję GW to znaczy, że nie mam poglądów. Gratulacje, jesteś najgorszym rodzajem bezmózgiego ścierwa.

Aha i jeszcze jedno: tak, głosowalem na Tuska i chuj ci w czaszkę pucybucie.

chuj Ci do tego kim jest mój Ojciec/Matka, może faktycznie jest kierowcą MPK, może kucharką? he? trzeba mieć szacunek dla ludzi pracy - takich ludzi, bo to oni napędzają gospodarkę w przeciwieństwie do chmary urzędasów którzy w większości są pasożytami. Pije tutaj jak napisałeś do "Nienawidzę ludzi o skrajnych poglądach" - kurwa, skąd ta nienawiść? coś nie tak w domu?... jak widzisz dobrze trafiłem z twoimi preferencjami politycznymi, teraz sobie siądź na dupie przed kompem i obejrzyj kilka wywiadów z zalewskim, niesiołowskim itp. - brawo kurwa, ich też nienawidzisz? przecież oni jawnie w twarz mówią że kłamią, kradną i kraść będą!!!

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Zgłoś
K................n 2014-07-02, 16:56 2
aveyron napisał/a:

chuj Ci do tego kim jest mój Ojciec/Matka, może faktycznie jest kierowcą MPK, może kucharką? he? trzeba mieć szacunek dla ludzi pracy - takich ludzi, bo to oni napędzają gospodarkę w przeciwieństwie do chmary urzędasów którzy w większości są pasożytami. Pije tutaj jak napisałeś do "Nienawidzę ludzi o skrajnych poglądach" - kurwa, skąd ta nienawiść? coś nie tak w domu?... jak widzisz dobrze trafiłem z twoimi preferencjami politycznymi, teraz sobie siądź na dupie przed kompem i obejrzyj kilka wywiadów z zalewskim, niesiołowskim itp. - brawo kurwa, ich też nienawidzisz? przecież oni jawnie w twarz mówią że kłamią, kradną i kraść będą!!!

Czyli praca u podstaw i komunizm? Chcesz być robolem i napędzać gospodarkę, proszę bardzo, ja tam wolę być urzędasem, który coś kupi u sklepikarza osiedlowego

Najlepiej zabrać wszystkim, żeby nikt nie miał
Zgłoś
aveyron 2014-07-02, 17:09
KorwynMykke napisał/a:

Czyli praca u podstaw i komunizm? Chcesz być robolem i napędzać gospodarkę, proszę bardzo, ja tam wolę być urzędasem, który coś kupi u sklepikarza osiedlowego

Najlepiej zabrać wszystkim, żeby nikt nie miał

wiesz co? pierdol sie, nie chce mi sie z tobą gadać.... mam nadzieje ze karma sie o ciebie upomni... nara

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Zgłoś
SolarisN1 2014-07-02, 17:11
aveyron napisał/a:

teraz sobie siądź na dupie przed kompem i obejrzyj kilka wywiadów z zalewskim, niesiołowskim itp. - brawo kurwa, ich też nienawidzisz?

Wyprowadzę cię z błędu: nie każdy kto jest prorządowy jest bezkrytycznym lemingiem. Skąd pomysł, że skoro kilka lat temu głosowałem na Tuska muszę przyklaskiwać Niesiołowskiemu? Jedno z drugim nie ma wiele wspólnego.
Zgłoś
D................7 2014-07-02, 17:16
Niesiołowski nie ma skrajnych poglądów... Ma skrajny język, często buracki.
Zgłoś
e................y 2014-07-02, 18:37
Korwyn, czasem idzie z toba pogadac nawet, ale czesto zdarza ci sie napisac cos ponizej jakijkolwiek krytyki.
Zgłoś
mare30ks 2014-07-02, 20:16
elBiaauawy napisał/a:

Ale pierdolisz dex. Wśród wyborców knp też jest cała masa tłuków o czym dobitnie się przekonałem przy czym oni przynajmniej w miarę logicznie uzasadniają dlaczego oddają głos tak a nie inaczej.

tu sie musze z toba zgodzic a jakie zatrzesienie ich jest na sadolu: dnr, ten od murzyna z pigulkami i paru innych masakratorow lewakow

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
e................y 2014-07-02, 20:24
Zapomniałeś jeszcze dodać mnie i masz cały komplet
Zgłoś
aveyron 2014-07-02, 20:34
elBiaauawy napisał/a:

Zapomniałeś jeszcze dodać mnie i masz cały komplet

z ikonowiczem na avatarze zrobisz karierę ... tylko te barwy coś mi nie pasują

(\ /)
( . .)
c(")(")

This is bunny.
Zgłoś
e................y 2014-07-02, 20:58
Rzecz właśnie w tych niepasujących barwach
Zgłoś
mare30ks 2014-07-02, 21:00
elBiaauawy, ostatnio sie troche ucywilizowales i od biedy mozna sie z toba troche wzajemnie pomasakrowac. przynajmniej nie wyskakujesz w pierwszym maksymalnie drugim poscie z lewakami-pedalami, feministami, urzednikiem, zasilkowcem i chuj wie czym jeszcze. w odroznieniu od tamtych dzieciakow

Zgłoś
K................n 2014-07-02, 21:05 1
mare30ks napisał/a:

elBiaauawy, ostatnio sie troche ucywilizowales i od biedy mozna sie z toba troche wzajemnie pomasakrowac. przynajmniej nie wyskakujesz w pierwszym maksymalnie drugim poscie z lewakami-pedalami, feministami i chuj wie czym jeszcze. w odroznieniu od tamtych

Też to zauważyłem, jakby z kuca stał się bardziej centrowy i nie widzi czarno-biało. Stał się normalny
Zgłoś
mare30ks 2014-07-02, 21:12
KorwynMykke, daj spokoj, przeciez jakiekolwiek odstepstwo od lini partii to zdrada idealow dla dnra i spolki pewnie juz jest lewakiem

Zgłoś
K................n 2014-07-02, 21:40 1
Do słowa lewak zapomniałeś dodać, że bezrobotny pedał na zasiłku, lub pedał urzędas z bandy czworga.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów