pomoc przy wstawaniu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~Pener666 Ty to tak zawsze łazisz po okolicy i dręczysz ludzi żeby świeże filmy na sadola były? Wczesniej baba darła morde teraz jakiegoś menela zaczepiasz, szkoda że murzynów u nas w takim razie niedostatek i ciabary w grupach chodzą, bo gawiedź miałaby dużo więcej uciechy
Kiedyś jak chciałem pomóc wstać żulowi bo spał najebany na chodniku i go lekko traciłem butem, to mi spodnie orzygał i odpełzł w krzaki, taka wdzieczność.
Flushingflash napisał/a:
Ale kamerujący wykazał się męstwem ... Kopnął i się zwinął... brawa dla twardziela roku co ucieka przed ledwo chodzącą kobietą
czyli co? mial jej wyjebac w ryj kopa?! chyba dobrze ze tylko ja lekka pchnal a nie kopnal w dupsko! zabrzmialo to troche dwuznacznie po mesku to by jej powinien ryja przekopac? a co ty bys zrobil na jego miejscu?
@Flushingflash: "kamerujący" no kuuuuurwa
Flushingflash napisał/a:
Ale kamerujący wykazał się męstwem ... Kopnął i się zwinął... brawa dla twardziela roku co ucieka przed ledwo chodzącą kobietą
A co miał tam dłużej robić ? pobić nakurwioną meneluske ?
W ogóle to zajebiście poleciała ;p
Kamerzysta pewnie sam ją wali w wolnych chwilach, a tera od K...rw wyzywa. Nie ładnie:D
Co wy pierdolicie takie szmaty trzeba tepic, zeby sie nie rozmnazały jebane. Brawa dla kamery
@up a co ona kurwa wiatropylna jest?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów