📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
j-t-t-s1 napisał/a:
Tak, antysemitka.
Do tego stopnia, ze nawet skrajnie prawicowe zjeby nie chcą się do niej przyznać.
Ha, ha, ha
Zaraz pęknę ze śmiechu. I to jest argument, że jakiś żyd coś o niej źle napisał?
Nie kompromituj się.
„Żyd współczesny nie może żyć bez antysemityzmu. Jeśli antysemityzm gdzieś nie istnieje, on go stworzy”
"żyd głosi rewolucję, a jednocześnie pragnie dla siebie wszelkich przywilejów kapitalistycznych"
"Usiłuje zniszczyć nacjonalizm w innych ludziach, ale sam szczyci tym że należy do narodu Wybranego. Jak takie plemię może istnieć wśród obcych?"
Isaac Bashevis Singer - żyd, noblista
Owlman napisał/a:
Jeżeli uważasz ją za antysemitkę to wykaż to na podstawie jej słów lub czynów, zamiast opierać się o rozum kogoś innego.
No, chyba że rzeczywiście nie masz własnego i tylko zlizujesz różne kłamliwe gówna z różnych tvn-ów, GW i przyjmujesz to jako własną "myśl".
W kwietniu tego roku polski rząd odmówił jej przyznania odznaczenia, ponieważ uważa ją za antysemitkę. O tym jest fragment artykułu który wkleiłam. Nie GW, nie TVNy... PiSowski rząd.
Zapewne ty też nie jesteś antysemitą, nienawidzisz żydów czysto rekreacyjnie.
Cytat:
Zapewne ty też nie jesteś antysemitą, nienawidzisz żydów czysto rekreacyjnie.
Jak każdy polaczek. Nie mam nic do żydów... ale ogólnoświatowy spisek rzydoski
Wszyscy o żydach, ale żodyn z was nie zauważy tego fachu w oku. każdy cios w sam środek kafelki. Brawa dla tej precyzji!
Żyd mnie nigdy nie okradł. A od polskiego pracodawcy nieraz nie dostałem kasy za wykonaną pracę.
Jesteśmy bardzo cwani wobec siebie nawzajem.
Jesteśmy bardzo cwani wobec siebie nawzajem.
Abraxus napisał/a:
Potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Napisałem, że nie chodziło o roszczenie dotyczące ubezpieczenia tylko zapłatę za pracę jaką dla nich wykonałem.
A jak ty twierdzisz, że nasze sądy działają to jesteś sowieckim trollem.
Won z powrotem do Petersburga kreaturo.
Dupa szczypie judaszu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów