Pracownica kawiarni zabroniła panu młodemu palenia papierosów w lokalu, wkurwiony facet dźgnął ją 11 razy nożem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jak na mój gust to dźgnął go więcej niż 11 razy ;p
krzesłem go, krzesłem!!!
A mi się wydaję że to było tak :
Wieczór godzina 21 przychodzi mężczyzna do restauracji i słyszy:
- Pańskie frytki czekają na zewnątrz.
-No spoczko.
Po chwili wychodzi żeby zaraz wparować do restauracji od nowa wyjebując drzwi z kopa i krzyczy:
-Miałaś pokeczupić dzwko, a tak w ogóle dlaczego cie kurwa nie ma w kuchni szmato ?! Oto kara boska, ja ci to mówię twój pan !
No i to na tyle.
-No spoczko.
Po chwili wychodzi żeby zaraz wparować do restauracji od nowa wyjebując drzwi z kopa i krzyczy:
-Miałaś pokeczupić dzwko, a tak w ogóle dlaczego cie kurwa nie ma w kuchni szmato ?! Oto kara boska, ja ci to mówię twój pan !
No i to na tyle.
-No spoczko.
No i to na tyle.
Ja pierdole..
Stary poćwicz żart:D
Tylko jedno pytanie co do filmiku.. Rosja?
Trudno Znaleźć Dobrych Rodziców Ale Jeszcze Trudniej Znaleźć Dobre Dziecko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów