bo płyta sie opóźnia :/ dobrze że przeprosił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niech się tak nie spina bo jego fani i tak nie dostaną kasy na płytę od swoich mam i ściągnął ją z torentów
Donkapi napisał/a:
jak wyżej za popka zawsze piwo.
Ja Lubię Popka, w porządku Człowiek.Nie wstydzę się tego, pozdro hejty;)
masz 19 lat więc wszystko jasne dorośniesz to zmądrzejesz, chociaż nie jestem co do tego przekonany
przecież ten popek ma coś nie tak z banią, tacy ludzie powinni być przymusowo leczeni
Nałeży zakazać pokazywania tego degenerata i dystrybucji jego pseudomuzyki.
AntyPejs napisał/a:
Spokojnie. On pochodzi z Legnicy, a nie z Krakowa
dzięki, pocieszyłeś mnie trochę...
Kurwa, no nie mogę. Nagrywane pionowo, wóda w ręce dla szpanu, przeklinanie bez potrzeby.
On po prostu nigdy nie dorósł. Dalej jest gimbusem.
On po prostu nigdy nie dorósł. Dalej jest gimbusem.
Jeden z tekstów Popka na płycie Borixona gościnnie :
"... co hejtują bo innego nic nie UMIĄ"
kto nie wierzy : youtube : borixon - nie do wiary.
"... co hejtują bo innego nic nie UMIĄ"
kto nie wierzy : youtube : borixon - nie do wiary.
degenerat, beztalencie, zjeb, pajac
bo artystą to to coś na bank nie jest
bo artystą to to coś na bank nie jest
Jaki kraj, taki celebryta...
Salceson napisał/a:
osz kurwa, nie wierzę, toż to istna rewelacja muahahahahahaha
dzięki, przesłuchałem 5 sec i będę miał uraz do końca życia.
... ty płyte? jedyna płyta z jaką moge cie kojarzyć to chodnikowa albo betonowa - idealnie pasuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów