📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
alucard321 napisał/a:
Jak w Asterix i Obelix kiedy rzeźnik napierdalał się ze sprzedawcą ryb . Ahhh dzieciństwo
ja Asrerixa i osiedle bogów oglądałem z miesiąc temu a mam prawie 40 lat Swoją drogą jedyna niespierdolona próba zrobienia z klasycznej kreskówki na 3D
Hard jak chuj
nowynick napisał/a:
najgorszy rzeźnik jakiego widziałem... ze 100 razy atakował a gość dalej żyje...
Bo to "rzeźnik" sklepowy, taki co umie uciąć kilo schabu a nie świniaka zarżnąć i rozebrać.
Pojebane, ale ten grubas wygląda jakby był jego szefem. Pewnie się pokłócili i typowi nerwy puściły. Gnębiony i poniewierany człowiek może właśnie tak odpłacić jak się nazbiera tego syfu. Także drogie sadole, nie bijcie kumpli w szkole, bo wam może za 20 lat kose sprzedać w żabce
pewnie rzeźnik wypłatę zobaczył
notak napisał/a:
dlaczego biegał w kółko, a nie wyszedł,
nie rozumiem
Zobaczył, że jest w kadrze i będzie gwiazdą harda. Całe życie czekał na swoje 5 minut.
notak napisał/a:
dlaczego biegał w kółko, a nie wyszedł,
nie rozumiem
bo są rzeczy które fizjologom się nie śniły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów