Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I już nie będzie się martwiła o chore dziecko.
Szkoda, że nie zlinczowali tego cwaniaczka. Z mordą do tłumu, mały, chory, człowieczek
Przelicznik to jeden Polak na 200 kacapsko szwabskich pomiotow z wada genetyczna. Raczej mogl spokojnie zaczac ich napierdalac, ale co rowniez wiaze sie z byciem Polakiem, bicie ludzi i uposledzonych jest przeciwne naszym zasadom.
Intelektualnie opóźnieni protestują za zabijaniem, ryzykowna gra.
Ten komentarz poprawił mi dzień, dziękuję
A twoi pedzio koledzy tylko w grupie mocni. Jak wybuchnie wojna to takich jak ty trzeba na pierwszą linię wrzucić, przynajmniej poprawicie humor tym co faktycznie będą bronić kraju.
Za to prawica słynie z odwagi i mestwa. Zwłaszcza jak na proteście najebali w pięciu babie pod kościołem a babcie zrzucili ze schodów. Prawdziwie rycerskie cnoty i honor jaka partia tacy bohaterowie.
I ci co będą bronić kraju to zapewne są kibole bezkarkowcy po vistrolu, sebastiany i karyny w podkoszulkach Polski walczącej
Jak będzie wojna to ja stąd wypierdalam bo się nie dam zabić za ten osrany żałosny kraj.
Gdyby cie jednak starzy trochę odchowali, a nie wiecznie w klactce trzymali to miałbyś wtedy świadomośc, że jakieś gimbognoje napierdalają w typa samochód, być może kluczami - niszczą jego własność. Możesz podać tutaj ty stary durniu swój adres, to w ramach protestu, żeby kaczyńskiego wkurwić wybijemy ci szybę pajacu.
Nie dziwię się że się wkurwili na niego jak cwel pisowski ich autem tracą i robi te swoje małpie zaczepki.
Różnica jest kolosalna między elektoratem opozycji a PiS neandertalczykami. Opozycja pokrzyczala na niego a on ich chciał od razu zabić.w sytuacji odwrotnej pisowskie małpy pewnie by to wyciągnęły z auta i pobiły.
Jestem w stanie dorzucić się do zmiany płci dla chętnych na taki zabieg z tęczowego ugrupowania, wszystko w celu aby ich geny nie poszły dalej.
Nie dziwię się że się wkurwili na niego jak cwel pisowski ich autem tracą i robi te swoje małpie zaczepki.
Różnica jest kolosalna między elektoratem opozycji a PiS neandertalczykami. Opozycja pokrzyczala na niego a on ich chciał od razu zabić.w sytuacji odwrotnej pisowskie małpy pewnie by to wyciągnęły z auta i pobiły.
co ty to pierdolisz :DDDD Lewicowy wizjoner
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów