Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Musimy KONIECZNIE przesunąć wybory! Nasz kandydat ma za małe poparacie w sondażach, co stanowi jawny zamach na demokrację!"
Pierdolenie. Skoro byli w stanie sfałszować taką pierdołę w gównianej sprawie...
... to jest zagrożenie, że na tym nie poprzestaną, tym bardziej, że stroną organizacyjną zajmie się spółka skarbu państwa czyli Poczta Polska. Inna sprawa, że ciężko mówić o uczciwych wyborach, skoro nawet nie można przeprowadzić uczciwej kampanii wyborczej, bo wirus... Oczywiste jest zatem, że prezentacje kandydatów ograniczą się do spotów reklamowych w telewizji, co oznacza, że natychmiast dominującą pozycję zyskają kandydaci, którzy mają pieniądze i kontrolują media. Albo i jedno i drugie, jak na przykład tvp z 2 mld publicznych pieniędzy. A w ogóle to jestem kucem i popieram Bosaka.
Pierdolenie. Skoro byli w stanie sfałszować taką pierdołę w gównianej sprawie...
... to jest zagrożenie, że na tym nie poprzestaną, tym bardziej, że stroną organizacyjną zajmie się spółka skarbu państwa czyli Poczta Polska. Inna sprawa, że ciężko mówić o uczciwych wyborach, skoro nawet nie można przeprowadzić uczciwej kampanii wyborczej, bo wirus... Oczywiste jest zatem, że prezentacje kandydatów ograniczą się do spotów reklamowych w telewizji, co oznacza, że natychmiast dominującą pozycję zyskają kandydaci, którzy mają pieniądze i kontrolują media. Albo i jedno i drugie, jak na przykład tvp z 2 mld publicznych pieniędzy. A w ogóle to jestem kucem i popieram Bosaka.
I kolejny leming powiela coś czego sam nie rozumie. jesteście jeszcze wieksze pelikany niż ci co łykają gówno z TVP.
Wyjebany na poligonie- tęskisz do kolegów. Boisz się pewno że ci soę dupa ściśnie. Nie martw się, zawsze możesz ulżyć swojemu proboszczowi.
Jakieś lewackie gówno Swerige tu się przypaletało. Objebałes proboszczowi kiełbache?
Jednak brak bolca sprawił że jesteś nerwowy. Zaraz będzie po kwarantannie i wrócisz pod kolegów. Nie martw się
przestań opowiadać swoje fantazje, czemu opierdalasz kielbache proboszczowi, masz taki fetysz? Nie mozę to być ktoś normalny?
Pierdolisz kodziarrrrrrzu farmazony faktura za parę złoty to se w dupę wsadż lub ch.ju zhłoś do prokuratury
Do osiedlowego sklepu więcej osób dziennie chodzi niż poszłoby na komisję oddać głos. Ale i tak mają być korespondencyjne właśnie takie, jakie kiedyś chciała wprowadzić po, a PiS nie chciał , dziś odwrotnie.
....
Do sklepu iść musisz, jeść trzeba. Wybory powinny być przełożone, najlepiej nawet na przyszły rok. To byłoby z korzyścią dla obozu rządzącego. Zamiast 10 lat PAD byłby 11.
PO nie chciała wprowadzić wyborów korespondencyjnych, PO je wprowadziła, jako możliwość. Najpierw dla obywateli za granicą i niepełnosprawnych, potem, w czerwcu 2014 dla pozostałych. I zarówno w wyborach wygranych przez AD jak i jesiennych 2015 przez PIS głosowanie korespondencyjne było możliwością.
PIS w 2017 tę możliwość zlikwidował. Czołowy szczekacz PISu tak mówił na temat głosowania korespondencyjnego.
Wystąpienie z października 2013, ustawę uchwalono w czerwcu 2014.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów