Chyba ktoś tu jej nie podpadł. Nie moje, znalezione na yt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ciekawe z jakiego rynsztoka ona wypełzła.
Moje miasto, takie piękne. [*]
Nie no ogólnie babeczka jest dość często bohaterem takich epizodów. Kiedyś wyzywała jakiegoś faceta w centrum miasta, innym razem opierniczała dziecko na placu zabaw.
Jeśli się nie mylę, to akcja sprzed dwóch dni. Byłam po drugiej stronie ulicy, gdy na tym przystanku stała już policja - od tego bluzgania jej chyba jakaś żyłka pękła, bo pogotowie też latało wokoło. Nie mam niestety pojęcia, jak to się skończyło i o co poszło tym razem. Niemniej jednak, nie jest to jej ostatni występ, oj nie.
Nie no ogólnie babeczka jest dość często bohaterem takich epizodów. Kiedyś wyzywała jakiegoś faceta w centrum miasta, innym razem opierniczała dziecko na placu zabaw.
Jeśli się nie mylę, to akcja sprzed dwóch dni. Byłam po drugiej stronie ulicy, gdy na tym przystanku stała już policja - od tego bluzgania jej chyba jakaś żyłka pękła, bo pogotowie też latało wokoło. Nie mam niestety pojęcia, jak to się skończyło i o co poszło tym razem. Niemniej jednak, nie jest to jej ostatni występ, oj nie.
Kurwa, przez chwilę na filmiku widziałem twojego kolegę, jeśli to nie był twój syn tylko kumpel to wyszło że masz 16 lat, admini muszą to zweryfikować, i już dzwonimy na połicję za zuamanie łegułaminu.
A nie, bo napisałeś że nie twoje, masz szczęście Wojtas, tym łazem ci się łudało!
A nie, bo napisałeś że nie twoje, masz szczęście Wojtas, tym łazem ci się łudało!
liana napisał/a:
Wyznawczyni Pis-u i polska katoliczka w jednym.
A skąd wiesz że ona była wyznawczynią pisu? to kodziarze tak bluzgają nadmiernie, skąd pomysł że jest Katoliczką? może to protestantka i Polką pewnie też nie bo wyczuwałem żydowski akcent.
Nizaryta1 napisał/a:
Polką pewnie też nie bo wyczuwałem żydowski akcent.
Swój swego pozna i po akcencie
A skąd wiesz, że ta tłusta świnia nie ubliżyła tej babci pierwsza. Babcia przytoczyła kilka razy tekst: "stara prukwo pojebana". Pewnie gówniara za bardzo rozkręciła się w towarzystwie, ale zapomniała, że wygląda jak królowa termitów i nie powinna nikomu dopierdalać, bo sama może zostać obiektem poniżenia. Swoją drogą, babcia się nie pierdoli.
emisiowa napisał/a:
ona jest chora na coś czy po prostu ma taki styl bycia? pytam się poważnieo ogólnie babeczka jest dość często bohaterem takich epizodów
"Popatrz w lusterko jaką masz dupę śmierdzącą". Mistrzyni świata i okolic.
Ja tam też widzę nowy poziom spierdolenia. Ktoś nagrywający w pionie, nagrywa też kogoś nagrywającego w pionie. Masakra...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów