📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Dildo napisał/a:
proszę o piwo z powodu mojej wypowiedzi
Aj tam piwo, masz warna.
4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.
Jakaś nowa technologia auta w 0;12 rozwalony błotnik tylnego koła, a w 0;13 super naprawa ;d
Chciałbym tam być, podbiec do niej i powiedzieć "Naucz się kurwo jeździć" - o taak fap fap fap...
Parzo napisał/a:
Ameryka, za duzo pedalow -.- az 2 kurwa...
O 2 za dużo
Swoją drogą to zrobiła to iście podręcznikowo
Ona tylko chciała przymknąć bramę bo przeciąg był D:
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Typ na motorze aż ściągnął kask, bo chyba kurwa nie dowierzał, że to baba
0:12 samo naprawiający się samochód. Obecnie dostępny tylko w wersji dla VIPów. W niedalekiej przyszłości w standardzie dla kobiet.
kobiety nie kupujcie automatow!!
aj tam , ja też tak się włączam do ruchu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów