Prawdziwi mężczyźni budują bez użycia prądu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Który już kisielem po majtochach zapuścił? Na myśl że ten kawał drewna, który koleszka wytoczył znajdzie miejsce w sadolowej dupce?
I to jest "PEOPLE ARE AWESOME" a nie jak banda bogatych bachorów udaje latające wiewiórki przy sail;]
zrobić narzędzie do zrobienia narzędzia -Fuck Logic.
Mój Tato z zamiłowania i wykształcenia stolarz sam zrobi zrobił wszystkie maszyny do stolarni( tokarkę, frezarkę, kraizege i heblarkę), bo jak otwierał biznes trudno było cokolwiek dostać Maszyny mają już po 30 lat i działają jak nowe , wiele części jest drewnianych
No zajebisty typ, odlał do tego koło, konika i kły, a do tego dotoczył elementy na tokarce do metalu, żeby zrobić tokarkę do drewna , niesamowite
Takim czymś to chyba zachwycają się ludzie co mają dwie lewe ręce zdatne do pisania wyłącznie na klawiaturze. No ale takie czasy, teraz wszyscy wyksztąęceni będą tak, że gniazdka nie potrafią wymienić.
Takim czymś to chyba zachwycają się ludzie co mają dwie lewe ręce zdatne do pisania wyłącznie na klawiaturze. No ale takie czasy, teraz wszyscy wyksztąęceni będą tak, że gniazdka nie potrafią wymienić.
Wszemir napisał/a:
ch*ja byś zrobił... siedziałbyś dalej na dupie i trolował
Aż tak jesteś upośledzony ruchowo, że kontrukcja kawałek drewna + wiertarka jest dla ciebie czymś niemożliwym i niewyobrażalnie skomplikowanym? Skończyłem technikum mechatroniczne, pracowałem również na CNC i uważam, że facet zwyczajnie zmarnował czas, bo ani to użyteczne specjalnie, ani dokładne. Kilka koślawych poręczy i całe to gówno zjedzą korniki albo powykrzywia wilgoć.
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Aż tak jesteś upośledzony ruchowo, że kontrukcja kawałek drewna + wiertarka jest dla ciebie czymś niemożliwym i niewyobrażalnie skomplikowanym? Skończyłem technikum mechatroniczne, pracowałem również na CNC i uważam, że facet zwyczajnie zmarnował czas, bo ani to użyteczne specjalnie, ani dokładne. Kilka koślawych poręczy i całe to gówno zjedzą korniki albo powykrzywia wilgoć.
a wyszedłeś wpierw z gimnazjum, czy siedzisz i tylko trolujesz dla zasady? Poza tym... jeśli uważasz, że kawałek drewna i wiertarka zastąpi takie cudo to Ty chyba jesteś ciapakiem, który nic nie robi tylko kaboom kaboom w postach i mysli, że jest wielki
-... I like trains
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów