Murzyńskie stop oil
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Murzyńskie stop oil
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież ten zwierzak zmarnował paliwa za więcej niż do tej pory warta była jego egzystencja. Widać, że małpie geny tęsknią za paleniem innych małp w oponach.
Przysiegam wiadro wody czy beny, złapać za ten małpi ryj i topić na miejscu
Nie ma blokady w pistoletach , że jak nie jest włożony do baku to czujnik blokuje pompę? Coś ktoś wie?
No i gdzie zraszacze?
No i gdzie zraszacze?
Siriuz napisał/a:
I cyk, przymusowa relokacja, wiadomo gdzie
Widać, że filmowiec, od efektów specjalnych. Ale już wizy do Polski nie kupi.
htp napisał/a:
Widać, że filmowiec, od efektów specjalnych. Ale już wizy do Polski nie kupi.
Aha, był we Włoszech ale planował kupic wizę do Polski?
seeed71 napisał/a:
Nie ma blokady w pistoletach , że jak nie jest włożony do baku to czujnik blokuje pompę? Coś ktoś wie?
No i gdzie zraszacze?
Nie ma takiej blokady. Jakby zresztą miała wyglądać taka blokada?
Kiedys pisałem o gumowych kulach, teraz optuje juz za ostrą amunicją...
Ps. Jak wprowadzą u nas paragrafu za mowę nienawiści to sadol umrze w tydzień
Ps. Jak wprowadzą u nas paragrafu za mowę nienawiści to sadol umrze w tydzień
Juzwa napisał/a:
Nie ma takiej blokady. Jakby zresztą miała wyglądać taka blokada?
jest, taki system ma adblue. poza bakiem bez specjalnej nakładki nie zatankujesz. taki krążek z magnesu. juz jakieś utrudnienie dla debila, a skończy się pewnie na tym, ze albo pracownik będzie tankował, albo po okazaniu dokumentu zaplacisz
@psotny_fiutek
jezeli piszesz na jakis temat to doucz sie w tym kierunku yntelygencie, bo sie osmieszasz
jezeli piszesz na jakis temat to doucz sie w tym kierunku yntelygencie, bo sie osmieszasz
@psotny_fiutek
Tak jeszcze jej nie ma a ile tego się rozpanoszyło po Polsce wina Tuska pisowski baranie.?
Tak jeszcze jej nie ma a ile tego się rozpanoszyło po Polsce wina Tuska pisowski baranie.?
Niech wpadają do Polski, tymbardziej do Żyrardowa, potraktuje ich pałką z miejsca, śmiecie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów