Według źródła włoscy narodowcy przebrani w czerwono-czarne kostiumy byków witają nowoprzybyłych murzynów. Niestety dla Włoch raczej już jest za późno, poza tym teraz 100% sił policji skupi się na odnalezieniu tych "rasistów" a murzyny będą miały eldorado...
Według źródła włoscy narodowcy przebrani w czerwono-czarne kostiumy byków witają nowoprzybyłych murzynów. Niestety dla Włoch raczej już jest za późno, poza tym teraz 100% sił policji skupi się na odnalezieniu tych "rasistów" a murzyny będą miały eldorado...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedyne na co w historii było stać narodowców to na kradzież gówna z ToiToiów by rzucać nim w paradę LGBT.
Poczytajcie sobie głupcy o świętach w innych krajach bo inaczej Wam będą takie debilizmy wmawiać
Czemu "żydowski"? Ty się od żydów odpierdol. Związek pomiędzy żydami a lewactwem zrodził się we łbie jakichś prawicowych oszołomów którzy się z Hitlerem na łby pozamieniali.
Jak inaczej wytłumaczysz że prawie 100% lewaków oskarża Izrael o "ludobójstwo" dlatego że ośmielili się bronić przed islamskimi terrorystami?
Wiedziałem, że nie udajesz.
Masz jednego:
pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_%C5%9Awiat%C5%82o
Łapaj więcej:
pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Polscy_%C5%BBydzi_%E2%80%93_%C5%BCo%C5...
Prawie każdy z nich był uwikłany w ustanowienie i umacnianie "władzy ludowej" w powojennej RP.
Poza tym; poczytaj sobie to:
fakt.pl/polityka/sedzia-igor-tuleya-i-jego-rodzice-matka-sedziego-tule...
Wystarczy początek. Do słów "nie wiedziałem, że moja matka...", a następnie to:
katalog.bip.ipn.gov.pl/informacje/116538
Czemu "żydowski"? Ty się od żydów odpie**ol. Związek pomiędzy żydami a lewactwem zrodził się we łbie jakichś prawicowych oszołomów którzy się z Hitlerem na łby pozamieniali.
Jak inaczej wytłumaczysz że prawie 100% lewaków oskarża Izrael o "ludobójstwo" dlatego że ośmielili się bronić przed islamskimi terrorystami?
Idz może obciagaj jakiegoś obrzezanego napleta plebejski komuszy pomiocie
Nie jest za pozno, za pozno jest dla Francji, UK, ale nie dla Wloch, bo Wlosi do dzis maja wrogi sentyment do koczkodanow i ciapakow, i nie pozwalaja by rzadzili w Italii, jedyne jest to ze zydowskie korporacje robia wszystko by te gowna obsrane mialy jakis status i co raz wiecej ich laduje na wyspach Wloskich, to jest program Plan Kalergi.
Zamiast powielać neonazistowskie bzdury Gerda Honsika, w końcu przeczytaj książkę Richarda von Coudenhove-Kalergi: "Praktischer Idealismus". Nie istnieje żaden "Plan Kalergi". Europejscy politycy, to w większości pazerne na władzę i pieniądze skurwysyny, ale przy tym, ekonomiczni ignoranci i ideologiczni debile; a ich pomysły zapraszania ciapatych i czarnuchów, w nadziei na to, że będą pracować na nasze emerytury oraz ubogacać nas kulturowo, są idiotyczne. Nie ma w tym jednak żadnego spisku. To, po prostu, głupota polityków, nie mająca nic wspólnego z żydami, czy biznesowymi korporacjami, a lewicowi politycy nie są jedynymi popierającymi te durne pomysły (przypominam, że Merkel była z CDU, czyli z chrześcijańskiej prawicy).
Idz może obciagaj jakiegoś obrzezanego napleta plebejski komuszy pomiocie
Zadziwiające, że prawicowi i katoliccy nacjonaliści, tak bardzo są zgodni z lewakami, w kwestii poparcia dla palestyńskich terrorystów oraz nienawiści wobec Żydów.
Zamiast powielać neonazistowskie bzdury Gerda Honsika, w końcu przeczytaj książkę Richarda von Coudenhove-Kalergi: "Praktischer Idealismus". Nie istnieje żaden "Plan Kalergi". Europejscy politycy, to w większości pazerne na władzę i pieniądze skurwysyny, ale przy tym, ekonomiczni ignoranci i ideologiczni debile; a ich pomysły zapraszania ciapatych i czarnuchów, w nadziei na to, że będą pracować na nasze emerytury oraz ubogacać nas kulturowo, są idiotyczne. Nie ma w tym jednak żadnego spisku. To, po prostu, głupota polityków, nie mająca nic wspólnego z żydami, czy biznesowymi korporacjami, a lewicowi politycy nie są jedynymi popierającymi te durne pomysły (przypominam, że Merkel była z CDU, czyli z chrześcijańskiej prawicy).
Zadziwiające, że prawicowi i katoliccy nacjonaliści, tak bardzo są zgodni z lewakami, w kwestii poparcia dla palestyńskich terrorystów oraz nienawiści wobec Żydów.
No teraz to dojebales, i to ostro, albo trollujesz smieszkujesz albo jestes zydem, ty wlacz mozg.
Czemu "żydowski"? Ty się od żydów odpierdol. Związek pomiędzy żydami a lewactwem zrodził się we łbie jakichś prawicowych oszołomów którzy się z Hitlerem na łby pozamieniali.
ehh... które te lewackie kraje tak krzyczą o tym ? Usa ? Uk ? Niemcy ? Francja ? O ile się nie mylę to jak narazie RPA tylko złożyła wniosek o ukaranie Żydów za ludobójstwo w strefie gazy. Jak masz troszkę wiedzy to poszperaj w necie i poszukaj o sponsorwaniu Greenpeace przez rosje a środowisk lpggt przez syjonistów a nawet przez państwa arabskie za pośrednictwem syjonistów... na polskich stronach nie polecam szukać.
Zamiast powielać neonazistowskie bzdury Gerda Honsika, w końcu przeczytaj książkę Richarda von Coudenhove-Kalergi: "Praktischer Idealismus". Nie istnieje żaden "Plan Kalergi". Europejscy politycy, to w większości pazerne na władzę i pieniądze sk***ysyny, ale przy tym, ekonomiczni ignoranci i ideologiczni debile; a ich pomysły zapraszania ciapatych i murzynów, w nadziei na to, że będą pracować na nasze emerytury oraz ubogacać nas kulturowo, są idiotyczne. Nie ma w tym jednak żadnego spisku. To, po prostu, głupota polityków, nie mająca nic wspólnego z żydami, czy biznesowymi korporacjami, a lewicowi politycy nie są jedynymi popierającymi te durne pomysły (przypominam, że Merkel była z CDU, czyli z chrześcijańskiej prawicy).
Dziwne bo jestem raczej ateistą przynajmniej według kościoła i według skrajnej prawicy nie jestem prawicowcem, a według lewicy jestem ekstremista. Zadziwiające jak pojebane lewusy, żyduchy, cz4rnuchy wszystkich z miejsca stygmatyzują kiedy nie zgadzają się z ich narracja. Mowie jebac tych pejsatych pojebow i szmatloglowych. Dla mnie tam.powinna polecieć nie jedna glowica jądrową, żeby rozwiązać problem. To samo z bambusolandia. Kto sieje wiatr ten zbiera burze i oni powinni poczuć parę fal uderzeniowych pomykających przez ich ukochany świat
To tyle
Śmieszne bo Soros w 2016r. Powiedział że UE powinna przyjmować 1mln uchodźców każdego roku
, żeby zażegnać kryzys migracyjny. Jebany brudny żyd
"Z szarego obywatela stałem się fanatycznym antysemitą. Żydowska doktryna marksistowska odrzuca arystokratyczne prawo natury i w miejsce odwiecznego przywileju siły kładzie masy i znaczenie ilości. W ten sposób zaprzecza indywidualnej wartości człowieka, nie uznaje, aby narodowość i rasa były wartością, pozbawia znaczenia ludzką egzystencję i kulturę. Jeżeli Żyd z pomocą swego marksistowskiego credo podbije narody świata, jego panowanie będzie końcem ludzkości, a nasza planeta, bezludna jak przed milionami lat, będzie pędzić w eterze."
"Marksizm stworzył ekonomiczną broń, którą międzynarodowy Żyd wykorzysta dla zniszczenia ekonomicznych podstaw wolnych i niezależnych, narodowych państw, dla zrujnowania ich narodowego przemysłu i handlu; jego celem jest uczynienie wolnych narodów niewolnikami światowej finansjery żydowskiej, która nie uznaje granic państwowych."
Słowa pewnego Australijskiego malarza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów