Niebywale pechowy, lub po prostu głupi wróbelek, który uwielbiał latać na złamanie karku. Aż w końcu złamał kark i o wiele więcej kości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
regionalna poznańska potrawa" wróbel z grilla"
A ja mam taki intercooler w mojej subaru że wciąga liście i małe dzieci
Wielkopolskie jest drugim co do wielkości województwem jayeti ;D
Szukaj dziury w bruku!
Szukaj dziury w bruku!
Antekk napisał/a:
Wielkopolskie jest drugim co do wielkości województwem jayeti ;D
Szukaj dziury w bruku!
ale PO to tylko miasto Poznań
sapek007 napisał/a:
Mojemu ziomkowi tak w golfa się ptak wbił.
Ktoś mu w usta nie po celował i poszło w szyje?
BTW ostatnio przejechalem psa samochodem, ale taki jakis dziwny... ale kurwa pies, na rowerze:/?
Jestem ciekaw co za debil robi tak pojebane zdjęcia, stuknij się w głowie Fiucie pirdolony. Nie życzę sobie aby ZDJĘCIA mego samochodu były wystawiane na takich stronach jak ta.
Debile czubki jak bym był waszym ojcem to ucioł bym wam fiuta, wydymał was w odbyt a na końcu sodę kaustyczną wsypał do ryja. Połowa z was mieszka w bloakch na wynajem boryka się na codzień z problemami finansowymi, ledwo kończy zawodówke, żeby mieć takie auto musi robić jako hostessa w realu i kraść w hipermarkecie albo handlować dragami.
Zgłosic to ty możesz swoją matke do śmiechuu warte albo ojca do Nie do wiary. Frajerze
Debile czubki jak bym był waszym ojcem to ucioł bym wam fiuta, wydymał was w odbyt a na końcu sodę kaustyczną wsypał do ryja. Połowa z was mieszka w bloakch na wynajem boryka się na codzień z problemami finansowymi, ledwo kończy zawodówke, żeby mieć takie auto musi robić jako hostessa w realu i kraść w hipermarkecie albo handlować dragami.
michal127 napisał/a:
PO774KG Zgłaszam sprawę na policję. Po rejestracji policja namierzy właściciela samochodu i postawi mu zarzuty nieumyślnego spowodowania śmierci i znęcania się nad zwierzętami
Zgłosic to ty możesz swoją matke do śmiechuu warte albo ojca do Nie do wiary. Frajerze
pewnie glowa bedzie wrobla bolala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów