Tak robią to profesjonaliści!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
źle ustał i poszła noga w kostce to i nie dziwne, że spadł
w ogóle miał szczęście, bo ta chłodziarka mogła mu przejechać po ręce albo głowie ;d
w ogóle miał szczęście, bo ta chłodziarka mogła mu przejechać po ręce albo głowie ;d
jakby więcej zatankował, to by sam wniósł. ten po lewej tylko mu przeszkadzał.
lajtowy napisał/a:
Najlepsza reakcja tego drugiego gościa, spierdolił i nie wrócił
Tak samo jak czarnuch. Może to był czarny tylko przemalowany?
ten drugi nie uciekł, tylko szedł powiadomić "szefową"
lajtowy napisał/a:
Najlepsza reakcja tego drugiego gościa, spierdolił i nie wrócił
On poszedł nieść dalej
Ten, co się przewrócił miał ciężej, wysypały się z jego strony jakieś produkty spożywcze. Wielka mi rzecz, że trzymał do końca. Jak lecę w tył, to nie będę łapał się czegoś, co akurat mi odpowiada tylko tego, czego się do tej pory trzymałem. A jakby niósł w jednej ręce chłodziarkę, natomiast w drugiej - telewizor plazmowy?
Mój kumpel opowiadał kiedyś taką sytuację, że idzie w zimie do drugiego kumpla z obiema rękami zajętymi: w jednej komputer (skrzynka, nie laptop), a w drugiej reklamówka pełna półlitrówek balsamu pomorskiego. Idzie dziarsko, a że u nas w mieście nie tylko chodniki służą do chodzenia - czasem trzeba użyć ścieżki przez lasek - to wlazł na taką ścieżkę i trafił na oblodzony fragment (może dzieciaki zrobiły sobie ślizgawkę), co zwykle skutkuje utratą równowagi z racji braku tarcia pod stopami. W trakcie, gdy miał zaliczyć glebę, poddał wnikliwej analizie to, którą ręką powinien się podeprzeć, a którą skierować w górę - oczywiście ratując w ten sposób dobra niesione w tej ręce. Po krótkim namyśle podparł się... ręką, w której trzymał komputer, ponieważ, gdyż... Sami sobie odpowiedzcie dlaczego.
Miłego święta Matki Boskiej Gromnicznej - to już 2 lutego
Mój kumpel opowiadał kiedyś taką sytuację, że idzie w zimie do drugiego kumpla z obiema rękami zajętymi: w jednej komputer (skrzynka, nie laptop), a w drugiej reklamówka pełna półlitrówek balsamu pomorskiego. Idzie dziarsko, a że u nas w mieście nie tylko chodniki służą do chodzenia - czasem trzeba użyć ścieżki przez lasek - to wlazł na taką ścieżkę i trafił na oblodzony fragment (może dzieciaki zrobiły sobie ślizgawkę), co zwykle skutkuje utratą równowagi z racji braku tarcia pod stopami. W trakcie, gdy miał zaliczyć glebę, poddał wnikliwej analizie to, którą ręką powinien się podeprzeć, a którą skierować w górę - oczywiście ratując w ten sposób dobra niesione w tej ręce. Po krótkim namyśle podparł się... ręką, w której trzymał komputer, ponieważ, gdyż... Sami sobie odpowiedzcie dlaczego.
Miłego święta Matki Boskiej Gromnicznej - to już 2 lutego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów