📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla Babci skrzynka piwka za to, że cały czas punktuje lesbę, a ona tylko potrafi mówić, że nie będzie z nią o tym rozmawiać - tak jak każdy, kto nie ma kontrargumentu
Ale jakie argumenty podaje babcia? I jakie mają być kontrargumenty? Babcia chce wyciągnąć od wnuczki opowieści o lesbijskim lizaniu łechtaczki, jakie tu można mieć argumenty oprócz: "nie chcę o tym mówić"? I o czym tu debatować?
Ale jakie argumenty podaje babcia? I jakie mają być kontrargumenty? Babcia chce wyciągnąć od wnuczki opowieści o lesbijskim lizaniu łechtaczki, jakie tu można mieć argumenty oprócz: "nie chcę o tym mówić"? I o czym tu debatować?
Dzisiaj stoje na dworcu patrze jakies dwa paszczury stoja, takie maksymalne. Jedna tlusta swinia ze 100 kg druga mniejsza ale ryj zjebany itp No i zaczynaja sie przytulac. Mysle sobie kolezanki sie zegnaja. Po chwili patrze a one sie liza. W chuj to bylo obrzydliwe . Pierwszy raz widzialem na zywo jak lesby sie liza i akurat musialby to byc jakies potwory.
pierdolone niedojrzałe śćierwo,wszyswtko zrobią zbey zaistnieć w necie.jeszcze jebane śćierwa zacznijcie nagrywac jak babcie i najblizszi sraja albo proszą o eutanazje.
jebane gówna,NA BANK DZIEWCZYNA BYŁA CZARNA
jebane gówna,NA BANK DZIEWCZYNA BYŁA CZARNA
Zluzujcie pantalony panowie, krew Wam do mózgów nie dopływa.
Mom and Death, wyrażasz się jakbyc miał 16 lat.
"Dzisiaj stoje na dworcu patrze jakies dwa paszczury stoja, takie maksymalne. Jedna tlusta swinia ze 100 kg druga mniejsza ale ryj zjebany itp" Co to kurwa znaczy? Próbowałem ten bełkot w translatora wrzucić, ale mi sie google zwiesiły. Bez interpuenkcji, ale tak maksymalnie
historia nadaje się do jubileuszowego wydania "WielkieMiCo", no ale piwko dla babci- fajna kobitka
Mom and Death, wyrażasz się jakbyc miał 16 lat.
"Dzisiaj stoje na dworcu patrze jakies dwa paszczury stoja, takie maksymalne. Jedna tlusta swinia ze 100 kg druga mniejsza ale ryj zjebany itp" Co to kurwa znaczy? Próbowałem ten bełkot w translatora wrzucić, ale mi sie google zwiesiły. Bez interpuenkcji, ale tak maksymalnie
historia nadaje się do jubileuszowego wydania "WielkieMiCo", no ale piwko dla babci- fajna kobitka
Trochę kurestwo tak denerwować starą babcię. Mogła sobie spokojnie w nieświadomości dalej żyć.
Angel napisał/a:
Reakcja babci na wiadomość o lesbijskich zapędach swojej wnuczki
hipokryta , ale to normalne na tym portalu
Biedna babcia
Sądząc po języku to nie jest w Polsce.
Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że Polska jest zacofana, bo nie lubi pedałów to jebnę mu w ryj.
Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że Polska jest zacofana, bo nie lubi pedałów to jebnę mu w ryj.
binladden napisał/a:
Przeleciałem kiedyś lesbijkę. Nawet wnukom się będę chwalił
Zapomniałeś dodać, że ona została lesbijką właśnie przez seks z tobą
Poniżej znajduje się informacja do zakodowania w prawilnych gimbo-móżdżkach:
>>Bycie osobą homoseksualną nie oznacza niedoruchania, debilizmu, choroby psychicznej, fanaberii czy podążania za modą<<
Koniec informacji.
>>Bycie osobą homoseksualną nie oznacza niedoruchania, debilizmu, choroby psychicznej, fanaberii czy podążania za modą<<
Koniec informacji.
bogulo napisał/a:
Poczatek konca cywilizacji bialego czlowieka.
Kurwa, jak papugi, ciągle o tym napierdalacie przygłupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów