nie każdemu wchodzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
🔥
UPAinska kurwa
- teraz popularne
🔥
Mój zawał serca
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I hasło "Fajnie było nikt nie rzygał" chuj strzelił
Przynajmniej rozwiązała problem ostatniego kawałka chociaż na końcu było słychać pewno tego co miał na niego ochotę...
ona nie rzygała tylko wypluła tą wódkę, bez rewelacji
Fedor napisał/a:
ona nie rzygała tylko wypluła tą wódkę, bez rewelacji
nie rzygała tylko rzygła
[q
Karny kutas w gębę za wyplucie wódki, co to w ogóle jest kurwa ja się pytam?!
@michał nowicki
kto sobie kurwa na nicka daje imię i nazwisko ja się pytam??
Grusiasiusia napisał/a:
@michał nowicki
Długo się czaił z pierwszym komentarzem...
Doomik napisał/a:
ja jebie, wódka to jest niesamowity trunek. Czlowiek nie raz, nie pięć doprowadzał się po niej do marginalnego stanu, w którym łatwiej byłoby się z ziemniakiem dogadać niż z nami. Podczas picia, nie raz "ledwo" przechodziła przez gardełko, łzy w oczach, strach przed rzygiem, przysięganie sobie po całonocnej libacji, że NICHUJA nigdy więcej.. Ale to chyba jest trochę jak z demokracją. Niby system nie sprawdza się często, no ale cóż, lepszego jeszcze nikt nie wymyślił. Zdrowie!
Wymyślił, demokrację bezpośrednią. Polecam poczytać w necie
Czy ona nazywa się Łatafak ? Dziwne imię jak na kobietę..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów