Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W ogóle słyszałem, że jak faraona wykopali w Egipcie, to miód był tam zakopany i normalnie nim kanapki smarowali i jedli. Nie przeterminował się.
@do autora filmu oczywiśce nie wstawki
Kiedyś byłem na ustawce w lesie i typ mi spierdalał przez las, to go goniłem. W końcu się potknąłem, patrzę, a tam leży wódka. Jakaś poniemiecka chyba, ale normalnie akcyzę miała. Wziąłem i dałem koledze, bo sam nie pije. Ponoć dobra była.
W ogóle słyszałem, że jak faraona wykopali w Egipcie, to miód był tam zakopany i normalnie nim kanapki smarowali i jedli. Nie przeterminował się.
Właśnie z tego powodu składali miód w grobowcach. Jest to jedyna jadalna rzecz która nigdy się nie zepsuje. Miało to zapewnić spokojną wędrówkę duszom faraonów... no gdzieś tam
Dałeś żulom 50 letnią wódkę żeby ci wyżłopali? O.o Było samemu spróbować jaką kiedyś robili, bynajmniej ja bym tak zrobił
Czyli mam rozumieć, że zrobiłbyś jak kolega na filmiku... Ewentualnie chciałeś wyjść na mądrego a wyszedłeś na idiotę...
Dałeś żulom 50 letnią wódkę żeby ci wyżłopali? O.o Było samemu spróbować jaką kiedyś robili, bynajmniej ja bym tak zrobił
Po ilości wystawionych za ten komentarz piw, widać kto na polskim uważał
Widać jeszcze pozostałość etykiety
mam rozumieć że byś byś jej sam nie spróbował?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów