Basen na kółkach ;D
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tez mi kurwa nowość... w Szczecinie od 5 lat już mamy akwaria w autobusach :idzpanwchuj: z takim czymś
Ja zawsze chciałem zobaczyć jak uszczelka pęka pod taką szybą i wszystko się wlewa na pasażera będącego pod oknem
autobus jechał z Białegostoku, raczej bo w niedzielę jechałem(chyba tym) z Siemiatycz wlasnie do B-stoku więc domniemam,że wracał w poniedziałek;]
Pamiętam jak godzinami się gapiłem w to. Autobus przyspieszał to woda szła do tyłu, jak zwalniał, albo hamował to mocno do przodu i takie niespokojne morze się robiło
Ja pierdolę we Wrocławiu i pewnie jeszcze w stu innych miastach, miasteczkach, wsiach to już kilka lat temu na porządku dziennym było i jakoś nikt się kurwa nie podniecał i nie podnieca taką wielką anomalią jak WODA W SZYBIE. KURWA, SKANDAL TAKIE GÓWNO NAGRYWAĆ I WRZUCAĆ DO INTERNETU... bo nie wiem czy wiesz, ale teraz po inwazji ACTA i innych tego typu zjebanych ustaw/porozumień będziesz ściągał cały internet na dysk po czym wypalał na płyty więc każdy taki pierdolony filmik ROBI RÓŻNICĘ.
wyślij do SOLARISa
Przynajmniej nie jest nudno
Meksykańska fala?
Zaczął się rok szkolny - w gimbusach pojawiły się pomoce naukowe (tutaj stanowisko z fizyki).
Solaris uczy i bawi!
Solaris uczy i bawi!
temat ujęty tu : sadistic.pl/wodoszybie-vt100574.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów