WC w Wieczorze z Wampirem z 1999 opowiada o specjalnym oddziale policjantów gejów, których napotkał w USA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
powinni go ci gliniarze zatrzymać, zamknąć na dołek i przetrzepać dupsko
oszołom jebany
oszołom jebany
Proszę bardzo wszystkich nieszanowanych wyżej przedmówców, którzy wykazują objawy homoseksualności.
Macie co nieco o pedalskiej policji Hameryki, a dokładnie ich aktywności w przesżłości i obecnie oraz kilka zdjęć na dowód. Choć pochodzą z ostatnich lat, bo nie znalazłem niczego wcześniej, co nie oznacza, że w przeszłości też ta choroba nie trawiła tej formacji.
Dwie foty
A tutaj pedałowózy z Miami i innych części hamburgerlandu:
Bonus filmik, w którym namawiają do ujawniania się w policji. Nie wiem co by to mogło zmienić w ich pracy, bo wciąż pozostają obowiązki takie same. Chyba tylko to aby nie kryć się z tym, że lubią zabawiać się pałkami policyjnymi.
A na dokładkę wycinek z Wiki, o pedalkiej dzielnicy - tam byście się czuli jak ryby w wodzie.
The Castro - Gaytown w San Francisco
W dupie mam co dalej bedziecie myśleć. I tak nic nie przemówi do rozsądku pedałowi
Macie co nieco o pedalskiej policji Hameryki, a dokładnie ich aktywności w przesżłości i obecnie oraz kilka zdjęć na dowód. Choć pochodzą z ostatnich lat, bo nie znalazłem niczego wcześniej, co nie oznacza, że w przeszłości też ta choroba nie trawiła tej formacji.
Dwie foty
A tutaj pedałowózy z Miami i innych części hamburgerlandu:
Bonus filmik, w którym namawiają do ujawniania się w policji. Nie wiem co by to mogło zmienić w ich pracy, bo wciąż pozostają obowiązki takie same. Chyba tylko to aby nie kryć się z tym, że lubią zabawiać się pałkami policyjnymi.
A na dokładkę wycinek z Wiki, o pedalkiej dzielnicy - tam byście się czuli jak ryby w wodzie.
The Castro - Gaytown w San Francisco
W dupie mam co dalej bedziecie myśleć. I tak nic nie przemówi do rozsądku pedałowi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów