@soqu1. Typowy katol. Religia nakazuje mu kochac bliźnich i wybaczac, a nienawiść do wszystkich dookoła az bije z każdego słowa. Niewazne czy to żyd, Tusk czy ateista, najchetniej wydrapalibyście oczy wszystkim, którzy nie biją pokłonow przed figurką wychudzonego typa przybitego do dwóch desek. Potem zbiera się taki jeden z drugim hipokrytą i pierdoli, że "co to za młodzież, że sie od boga odwraca". Dziwcie się dalej, ze normalnie myślący, inteligentni ludzie maja gdzieś tą pustą "wiare". Tylko i wylacznie wasze zachowanie do tego doprowadziło ; >
Ty czytasz co pierdolisz? "Niewazne czy to żyd, Tusk czy ateista"...jak ateista ma wierzyć w Boga? Po drugie wielce uświadomiony gimbusie, to że ty nie wierzyć w Boga, nie oznacza że nie obowiązują cię żadne reguły moralne, hulaj dusza piekła nie ma. To nie tak działa kretynie
Ty czytasz co pierdolisz? "Niewazne czy to żyd, Tusk czy ateista"...jak ateista ma wierzyć w Boga? Po drugie wielce uświadomiony gimbusie, to że ty nie wierzyć w Boga, nie oznacza że nie obowiązują cię żadne reguły moralne, hulaj dusza piekła nie ma. To nie tak działa kretynie
Mój ty smutku, ja napisałem, że katole najchetniej wydrapaliby oczy wszystkim innowiercom, a Ty sie pytasz jak ateista ma wierzyć w Boga? Ręce opadają. Poza tym jestem jak sie okazuje starszy od Ciebie więc jakim prawem nazywasz mnie gimbusem błaźnie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów