📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina napisał/a:
Nie ma to jak porządna bitwa na gówno.
Czyli podoba ci sie śmierdzielu
baronturbina napisał/a:
A powinienes odpalić bo pasujesz do takiego eventu.
A tutaj namawiasz innych do zabawy...
Idź sam se poprzerzucać gnój wieśku.
Takie pytanko w sumie mam - jak po całym dniu przerzucania gnoju kładziesz sie spać z pozostałościami pod paznokciami, to wsadzając kciuka w ryj czujesz posmak?
Bobicker napisał/a:
Niemcy albo Francja w 2042r.
Chyba Polska ... zapomniałeś że pis z Indii ściąga ludzi ? i lekarzy ?
Rozjebie napisał/a:
Czyli podoba ci sie śmierdzielu
A tutaj namawiasz innych do zabawy...
Idź sam se poprzerzucać gnój wieśku.
Takie pytanko w sumie mam - jak po całym dniu przerzucania gnoju kładziesz sie spać z pozostałościami pod paznokciami, to wsadzając kciuka w ryj czujesz posmak?
Wsadzam w ryj twojej starej. Ją zapytaj wielki prezesie korpo bobas.
Ciekawe kto potem czuje się zwycięzcą, a kto pokonanym. Jak to ustalają?
Ja pierdziele, ile żarcia zmarnowali!
To nie wojna ciapatych z gównem w roli amunicji. To my pod każdym tematem o covidzie.
"A wtedy wchodzę ja, cały na biało."
Znowu Sosnowiec.
baronturbina napisał/a:
korpo bobas.
O co chodzi z tym "korpo bobas"? To już któryś raz jak tak piszesz, a ja nie mam pojęcia co to znaczy w twoim dialekcie
Rozjebie napisał/a:
O co chodzi z tym "korpo bobas"? To już któryś raz jak tak piszesz, a ja nie mam pojęcia co to znaczy w twoim dialekcie
Trzymaj link dzbanie i leć po mleczko, bo w poniedziałek mailroom czeka na ciebie.
dreamworks.fandom.com/pl/wiki/Korporacja_%22Bobas%22
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów