📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mg_schutze napisał/a:
Mało tego, na początku filmu jest polski karabinek wz. 88 Tantal.
Co do nagrana to Kurdowie odwiedzają karaluchy.
Tu czasami pojawiąją się inne nagrania z Kurdystanu.
facebook.com/swiatpoIIwojnie/
Biji Kurdistan !
Tak tylko przypomnę że Kurdowie brali czynny udział w rzezi katolickich Ormian. Tak że chuj im w jaśminowego dupala
up@Jak dla mnie bomba i mniej religijnego ścierwa na ziemi tym lepiej.
maddog77 napisał/a:
up@Jak dla mnie bomba i mniej religijnego ścierwa na ziemi tym lepiej.
Twója nietolerancyjność jest godna podziwu, fanatyzmu bijącego od ciebie pozazdrościłby niejeden jaśminowy, I właśnie dlatego Twoje miejsce bracie ateuszu jest na stosie... względnie na pal
FransFr napisał/a:
Tak tylko przypomnę że Kurdowie brali czynny udział w rzezi katolickich Ormian. Tak że chuj im w jaśminowego dupala
Jak już drążymy to brali udział na polecenie turków znaczy karaluchów i za to przeprosili. Dwa to nie są arabowie, trzy (nie jestem fanem komuchów) ichnia wersja nie ma nic wspólnego z komunizmem jaki znamy.
mg_schutze napisał/a:
Jak już drążymy to brali udział na polecenie turków znaczy karaluchów i za to przeprosili. Dwa to nie są arabowie, trzy (nie jestem fanem komuchów) ichnia wersja nie ma nic wspólnego z komunizmem jaki znamy.
Pierwsze, to nie jest wytłumaczenie, czynili to w "interesie" imperium, tzn że nikt ich do tego nie zmuszał.
Dwa, linia krwii nie ma żadnego wpływu na idee kierujące człowiekiem, równie dobrze mogliby być skandynawami.
Trzy, wszystko co jest demokratyczno-socjalistycznym tworem gdzie niby rządzi "lud" jest komunistyczne, mniej lub bardziej ale jest, a twierdzenie że łatkę komucha to można tylko przypisać moskalom tudzież innym sierpo-młotom jest delikatnie mówiąc krótkowzroczne. Wszak ruchy komunistyczne nie w Rosji się narodziły a.... we Francji, światowej stolicy wywrotowców i rewolucjonistów.
Faktycznie RTX jest dobry.
Nowe Kał of Duty. Fajna grafa. Tylko wybuchy niezbyt realistyczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów