Panie i Panowie sadole, znajomy znajomego widoczny na filmiku ponizej potrzebuje pomocy, jak powiedzial, proteza ktorej potrzebuje jest warta 17 000 piw, moze my tez cos dolejemy?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kto zacznie rozpierdol i mu pojedzie pierwszy? ech.
Ta jasne kostniakomięsak, pieprzony nekromanta !
Biedny chłopak, pewnie często dostaje oklep od antyfaszystów.
A tak na serio to współczuję, ta choroba to straszna kurwa. Daję piwo i pozdrawiam
A tak na serio to współczuję, ta choroba to straszna kurwa. Daję piwo i pozdrawiam
wiesiors4 napisał/a:
Biedny chłopak, pewnie często dostaje oklep od antyfaszystów.
jeszcze 16999
To jest kurwa sadistic, a nie kółko pomocy potrzebującym kalekom
@up
No, twardziel z Ciebie.
No, twardziel z Ciebie.
Ja tam mu 30 zł wpłaciłem właśnie i chuj wam w dupę, niech chłopak się realizuję. Sadistic sadistikiem, ale serce też trzeba mieć. Chłopak nie chce na dziwki i alkohol. ale na normalne życie- które stracił poprzez amputację
Żartowałem, nic nie wpłaciłem
Żartowałem, nic nie wpłaciłem
@up kurwa dałem Ci piwo a chciałem gościowi nad Tobą... szkoda bo chujowy komentarz dałeś, ja wpłacam i pierdole was sadole katole, którzy to pod obrazkiem JPII sracie sie że ktoś go przezwał, a jak jest szansa komuś pomóc to okazujecie sie pizdami. Filmik jest tu wstawiony nie ze względu na sadystyczną treść, a ze względu na możliwość dotarcia do dużej grupy ludzi, którzy mogą pomóc gościowi normalnie żyć.
tja, a kurwa, ja zachoruje, to nie dość że zdechne w kolejce do szpitala, to jeszcze chuja dostane od kogokolwiek
pauauek - dałem piwo zanim doczytałem do końca więc mam nadzieję, że będzie smakował jak Lech i się nim udławisz.
Niech ma chłopak jak najlepiej. Kimkolwiek jest, szkoda że go taka przykrość spotkała.
Pozytywny koleś, pełen szacunek
@K-Paxian
Zobacz jak się walczy z chorobą, więcej uzbiera niż ktokolwiek inny, maruda jebany się znalazł. Trochę pozytywnej energii i można góry przenosić.
@K-Paxian
Zobacz jak się walczy z chorobą, więcej uzbiera niż ktokolwiek inny, maruda jebany się znalazł. Trochę pozytywnej energii i można góry przenosić.
On ma wiecej niz nie jedno zdrowe dziecko ktore głoduje...
Na fundacje nie wpłacam ani grosza. Jeśli by podał swoje osobiste konto, to czemu by nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów