Panie i Panowie sadole, znajomy znajomego widoczny na filmiku ponizej potrzebuje pomocy, jak powiedzial, proteza ktorej potrzebuje jest warta 17 000 piw, moze my tez cos dolejemy?
podpis użytkownika
Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wk🤬ienia dwóch.
s................u
2013-03-17, 1:00
kto zacznie rozp🤬ol i mu pojedzie pierwszy? ech.
M................i
2013-03-17, 1:10
Ta jasne kostniakomięsak, pieprzony nekromanta !
w................4
2013-03-17, 1:12
Biedny chłopak, pewnie często dostaje oklep od antyfaszystów.
A tak na serio to współczuję, ta choroba to straszna k🤬a. Daję piwo i pozdrawiam
M................i
2013-03-17, 1:24
wiesiors4 napisał/a:
Biedny chłopak, pewnie często dostaje oklep od antyfaszystów.
A tak na serio to współczuję, ta choroba to straszna k🤬a. Daję piwo i pozdrawiam
jeszcze 16999
H................g
2013-03-17, 3:08
To jest k🤬a sadistic, a nie kółko pomocy potrzebującym kalekom
@up
No, twardziel z Ciebie.
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Ja tam mu 30 zł wpłaciłem właśnie i c🤬j wam w dupę, niech chłopak się realizuję. Sadistic sadistikiem, ale serce też trzeba mieć. Chłopak nie chce na dz🤬ki i alkohol. ale na normalne życie- które stracił poprzez amputację
Żartowałem, nic nie wpłaciłem
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori
@up k🤬a dałem Ci piwo a chciałem gościowi nad Tobą... szkoda bo c🤬jowy komentarz dałeś, ja wpłacam i p🤬le was sadole katole, którzy to pod obrazkiem JPII sracie sie że ktoś go przezwał, a jak jest szansa komuś pomóc to okazujecie sie p🤬dami. Filmik jest tu wstawiony nie ze względu na sadystyczną treść, a ze względu na możliwość dotarcia do dużej grupy ludzi, którzy mogą pomóc gościowi normalnie żyć.
K................n
2013-03-17, 4:06
tja, a k🤬a, ja zachoruje, to nie dość że zdechne w kolejce do szpitala, to jeszcze c🤬ja dostane od kogokolwiek
pauauek - dałem piwo zanim doczytałem do końca więc mam nadzieję, że będzie smakował jak Lech i się nim udławisz.
Niech ma chłopak jak najlepiej. Kimkolwiek jest, szkoda że go taka przykrość spotkała.
j................e
2013-03-17, 5:36
Pozytywny koleś, pełen szacunek
@K-Paxian
Zobacz jak się walczy z chorobą, więcej uzbiera niż ktokolwiek inny, maruda j🤬y się znalazł. Trochę pozytywnej energii i można góry przenosić.
S................e
2013-03-17, 6:00
On ma wiecej niz nie jedno zdrowe dziecko ktore głoduje...
m................y
2013-03-17, 7:11
Na fundacje nie wpłacam ani grosza. Jeśli by podał swoje osobiste konto, to czemu by nie.