📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
buba0 napisał/a:
Przez Ciebie zaplulem caly monitor zimnym piwem ty gnojku
A nie musze mowic, jaka pogoda jest w calej Polsce.
Szczególnie o 3 w nocy.
On mi głosem przypomina tego typa co naśladował Małysza "Hanawald w tym roku cie pokonam"
Diesel9.1 napisał/a:
tak tylko rozkminiam po jakiego wała oni tworzą takie filmy?? reklama gry?? to producentów nie stać na coś bardziej... hmmy... " droższego "?
Raczej chodzi o to by wywołać jakąś sensacje. Przecież jakby dali jakiś mały banner gdzieś z boku to ludzie by nie zauważyli tego nawet. Jakby dali wyskakujące okienko to każdy by się wkurwił a tak jest i taniej i lepsza reklama, bo sama się rozprzestrzenia wśród internautów .
Jego kamera miała limit nagrywania do 2 sekund.
ciekawe kiedy wyjdzie jakis remix
coś mi sie wydaje, ze synek się jąka. Dlatego takie przerwy
tak kurwa wygląda 80% kraju polaczki biedaczki
sa do tego jakies kody ?
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
0:34 nazwa sracza?
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Wszyscy się śmieją a ten frajer siedzi w dziale dystrybutora gry, uprawia szeptany marketing i zarabia grubą kasę na tej reklamie. Każdy zobaczy jaka pizda, wyśle znajomym, a oni tą pizdę wyślą swoim znajomym na naszej klasie, i nagle wejdą na stronkę zobaczyć o co kaman. To prawda, że teraz cioty mają swoje 5 minut w Szołbiznesie. Najlepszym przykładem jest Pudzianowski. Przyjdzie zrobi laskę, spuści wpiedziel, spuści się na scenie Tańczących na Sromie i zaśpiewa kołysankę.
PolishboyPN napisał/a:
tak kurwa wygląda 80% kraju polaczki biedaczki
Zostań tam gdzie jesteś!
Ale pamietaj, skąd się jest to stamtąd się jest!
Cham bedzie chamem na wieki wieków amen. Zabierz jeszcze reszte przychlastów a ten kraj będzie lepszy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów