A czego się spodziewaliście po tej postkomuszej strukturze zwanej wymiarem sprawiedliwości? Było dekomunizować, jak był na to czas
Pragnę przypomnieć, że policjanci, żołnierze, sędziowie, prokuratorzy średnio pobierają emeryturę dwa razy dłużej i dwa razy wyższą. Nie płacą przy tym żadnych składek (cała pensja do łapki). Tym optymistycznym akcentem życzę miłego dnia
Przypomnę, że był jeden polityk w sejmie postulujący dekomunizację:
Od tamtej pory jest notorycznie ośmieszany a jego wystąpięnia to pokaz manipulacji mediów. Od tamtej pory nie ma też czystej prawicy w sejmie, tylko farbowane lisy lub bogobojni socjaliści.
Pewnie sędziemu też dała w łapę..
Albo on dał jej coś w łapę
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.wszystko zrzucacie na tych biednych komuchów bo nikomu nie przyjdzie do głowy że polacy to przygłupy i skurwysyny, o co Wy chcecie walczyć? 90% ludności to tępa hołota
W sumie tak. Począwszy od ogłupionych 40, 50 latków, po młodych lewackich debili, lub młody "kwait polski" biorący informacje z propagadnowej tv
Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.Jakbyście nie wiedzieli, że wszystkie tabloidy piszą te same tytuły, mimo tego, iż czasem zawierają jakieś błędy.
W sumie tak. Począwszy od ogłupionych 40, 50 latków, po młodych lewackich debili, lub młody "kwait polski" biorący informacje z propagadnowej tv
fakt, komuniści wyniszczyli Polski naród, ale nie można ciągle mówić że komuniści to i tamto, polacy po prostu zostali ogłupieni. co do młodych lewaków, na szczęście to są głównie młode punki (na mazurach) które i tak wkrótce wyzdychają
Czyli że dać nie wolno bo cię wsadzą lub zawiasy, ale brać to już można bezkarnie...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów