📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
wygląda niesamowicie
-Dobrze, i ale ja lubię tamten.
Hihihihi ;*
Ja słyszałem, że był w tym roku w lecie w Mielnie i że nawet jednego kolesia pod Freshem omal nie przejechał.
Kniejas napisał/a:
Jak to na motorze to nie były błony dziewicze albo chociaż bębenkowe, to po co to tu?
Inna sprawa, że nawet jakby to były te błony, to dopiero by było ciekawie, skąd je zajumał.
Ale nie jest.
Lipa.
Nie wiem za chuja, o co Ci chodzi, ale tym tekstem wygrałeś.
Co roku można przejechać się tą maszyną w Mielnie za 10zł ;p
Kurwa. Nie sądziłem, że jest aż tak źle. Z odbiorem.
No a o co mnie może chodzić 'na tym motorze'?
No nie o kierowce przecież, ma głowę, nogi, ręce chyba.
Tylko te kutasy-zwisy wszędzie się gibiące.
Zwisy skórne można zrobić z błon dziewiczych - tu zakumałem, że może być problem, gdyż większość lasek traci jakiekolwiek osłony przy ustnym załatwianiu dostania się do liceum.
No ale błony bębenkowe mają nawet faceci. To takie coś w uszach, co jeszcze uniemożliwiło Waszym kolegom pchanie fiuta w (także waszą) gąbkę mózgopodobną.
Więc do nędzy radomskiej! Alles klar?
No a o co mnie może chodzić 'na tym motorze'?
No nie o kierowce przecież, ma głowę, nogi, ręce chyba.
Tylko te kutasy-zwisy wszędzie się gibiące.
Zwisy skórne można zrobić z błon dziewiczych - tu zakumałem, że może być problem, gdyż większość lasek traci jakiekolwiek osłony przy ustnym załatwianiu dostania się do liceum.
No ale błony bębenkowe mają nawet faceci. To takie coś w uszach, co jeszcze uniemożliwiło Waszym kolegom pchanie fiuta w (także waszą) gąbkę mózgopodobną.
Więc do nędzy radomskiej! Alles klar?
@Up tak czy siak chujowe porównanie, a poza tym nie wiem czy to ja jestem pierdolnięty i nie umiem czytać czy to twoja interpunkcja. Co do utracenia błony dziewiczej przez "ustne" załatwienie czegokolwiek...
A co do tego pojazdu to mam okazje często go widywać.
A co do tego pojazdu to mam okazje często go widywać.
Bo może dzidy co załatwiają ustnie dostanie się do liceum i tak tracą tę błonę?
Jak Ci się nie podoba moja interpunkcja to patrz i krwaw.
Jak Ci się nie podoba moja interpunkcja to patrz i krwaw.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów