Z całą pewnością mamy w naszej społeczności "osoby rolnicze". Może ktoś się pokusi o wyjaśnienie?
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już niedługo będzie w centrum Warszawy jako rolnik z dalekiej krainy
arcan86 napisał/a:
Kałmanawardze
A nie wygląda na Gruzina. A to zaskoczenie!
Projektorrr napisał/a:
Juz spiesze z wyjasnieniem!
Ma to na celu sprowokawanie oddania moczu przez bydlaka, bo oni sie w tym myja.
No I przez ten amoniak w moczu staja sie troche biali.
Taka ciekawostka
Raczej tym amoniakiem z moczu farbują się na rudo
Z tego co kojarzę, chciał tym spowodować aby krowa zaczęła oddawać mocz, amoniak który jest w moczu działa jak wybielacz, pozbawiając włosy ich naturalnego koloru.
Nie jest to rzadkie akurat, w ich przypadku oczywiście, natomiast taka ciekawostka - kobiety w starożytności zadowalały się w takich kąpielach w moczu by wybielić sobie włosy.
Może trochę komuś objaśniłem delikatnie o co tu chodzi, obrzydliwe, to fakt.
Działa? No działa..
Twoja stara to ,,osoba rolnicza,, bo ją cała wieś orała 😝
No i nikt na całym świecie
Nie prześcignie go w minecie.
nie rozumiem, Co to dziecko robi. Ssie, ewentualnie liże, co (którą część krowy oprócz ewidentnej dupy) konkretnie. Kilka osób w komentarzach wspomniało, że chodzi o stymulację krowy, żeby dostarczyła moczu. Mocz krowy jest rzekomo niezwykle istotny dla utrzymania codziennej higieny tego dziecka i jego społeczności (być może się mylę - ekspert mile widziany). Tak czy inaczej, jak do k🤬y doszło do wykształcenia tego rodzaju procedury, tj. jak, jakby nie było biologiczni przedstawiciele tego samego gatunku co ja tudzież Adam Małysz, doszli do wniosku, że lizanie krowiej dupy dostarcza jakichś ewolucyjnych korzyści?
Chce wywołać prysznic siuśkowy (serio) widziałem to kiedyś na jakimś programie przyrodniczym
morda w dupe, zryj kupe !
Tak się robi gazowane mleko.
czytałem że jakiś owoc garuje w żołądku krowy i chodzi o mocz ktòry ma 2 Procent alko ,co w zupełności wystarcza do bycia afrykańskim szamanem 😁