Agresja, parasole i panie w beretach:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to nigdy nie wymrze, znam wieku katolików w wieku około 20 lat którzy byliby zdolni do agresji przeciwko osobom myślącym inaczej niż oni ... i nie ograniczaliby się raczej do parasolek...
Cholerni antypolscy prowokatorzy z GW. Tez bym ich parasolem pogonil.
ostatnio gdzies czytalem ze te mohery powiedziały że to przez dziennikarzy kaczynski zginal
kiedyś formacją wojskową która siała strach była falanga , dziś ich spadkobierczyniami są mohery o długich parasolach. Parasole postawione na sztorc są wstanie zatrzymać szarżę kawalerii. Dobrze wymierzony cios parasolem , może wyrządzić wiele szkód , głównie moralnych. Ranga mohera jest tym wyższa im więcej miejsc w autobusie odbił moher z rąk nastoletnich bandytów.
to won:D
młode mohery medytują w domowych świątyniach. czekają na rozkaz z radiowęzła aby wyjść i wesprzeć lub też zmienić starą gwardię!
moherów nie lubię, ale pismaki to też cwele pierdolone, hieny, wszędzie szukają sensacji
W USA mają gorzej.
Gosciu jest z Hutaree, takie młodsze pokolenie mocherów, ich wyczyny można pooglądać tutaj
Gosciu jest z Hutaree, takie młodsze pokolenie mocherów, ich wyczyny można pooglądać tutaj
Najgorsze jest to że takie zgromadzenia gdy pojawiają się wmiejscach publicznych, na wieść o tym że szarego obywatela który idzie chodnikiem, gówno obchodzą kwestie kościelne, beatyfikacji etc itp potrafią zjebać od żydów i anty-Patriotów
Wasz Bóg był Żydem... a co drugi nierozgarnięty katolik od synem Izraela nazywa swoich wrogów, parodia. Imię Ich Boga idącego w parze z wypierdalaj...... Tak Jezus jest dla nich wyjątkowo ważny. Po prostu wypierdalać.
Ja na przykład jestem ateistą a właśnie od takich bab raz prawie dostałem po głowie właśnie parasolem przez to że głośno powiedziałem do kolegi: "i po co oni się tu plują, i tak boga nie ma"
Jak myślicie dlaczego Kaczyński był prezydentem? Rydzyk otwarcie mówił w swoim radiu aby właśnie na Kaczyńskiego głosować!
To jest czyste chamstwo aby księża (czy nawet biskupi) mieszali się w politykę i sprawy rządowe! A później rządzą barany co to nawet dróg nie potrafią naprawić
Jak myślicie dlaczego Kaczyński był prezydentem? Rydzyk otwarcie mówił w swoim radiu aby właśnie na Kaczyńskiego głosować!
To jest czyste chamstwo aby księża (czy nawet biskupi) mieszali się w politykę i sprawy rządowe! A później rządzą barany co to nawet dróg nie potrafią naprawić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów