18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Marsto 2013-05-08, 12:30 1
janekk9 napisał/a:

Istnieje wiele teorii spiskowych na ten temat.
Dla wszystkich fanów teorii spiskowych polecam film "Zeitgeist".
Środkowa część tego filmu właśnie mówi o kontrowersjach dotyczących 9/11.

Oczywiście istnieje, ale nie wiem czy kiedykolwiek dowiemy się jak było naprawdę
Zgłoś
zielak300 2013-05-08, 12:48 5
Kogo WTC interesuje... Rozgryźmy tajemnice smoleńską.
Zgłoś
Svetlan 2013-05-08, 13:11 1
WTC to spreparowany film. Jedna wielka iluzja. Serio wierzycie że takie WTC istniało?...
Zgłoś
pakicito 2013-05-08, 13:19
Cytat:

WTC to spreparowany film. Jedna wielka iluzja. Serio wierzycie że takie WTC istniało?...

właśnie, ja kiedyś wrzuciłem paszport do ogniska i był nienaruszony
Zgłoś
T-Will 2013-05-08, 13:38
Gość brzmi jak jamajski rastaman.
Zgłoś
ściwanek 2013-05-08, 13:40
Chujowa śmierć...
Zgłoś
Kreeggan 2013-05-08, 13:44 10
Mocne, ten ostatni krzyk zostaje w pamięci.
Telefonistka też miała niełatwe zadanie, z góry było wiadomo że nikt się na te piętra nie wespnie i ich nie uratuje, więc musiała ściemniać do końca, a teraz z tym żyć.
Zgłoś
klint0n 2013-05-08, 14:04
Jak powiedział BANG to mu się nie wyświetliło! Pozdro dla kumatych.
Zgłoś
n................e 2013-05-08, 14:04 2
ale debili na sadolu, każdy wierzy w jakąś teorie spiskową (albo wymusza piwa od reszty idiotów). Ale nie martwcie się, jak już będę bogaty to zafunduje wam leczenie w psychiatryku
Zgłoś
Marsto 2013-05-08, 15:22
nieodwracalne napisał/a:

ale debili na sadolu, każdy wierzy w jakąś teorie spiskową (albo wymusza piwa od reszty idiotów). Ale nie martwcie się, jak już będę bogaty to zafunduje wam leczenie w psychiatryku

Jeżeli myślisz że mi zależy na piwach to jesteś w błędzie :o
Zgłoś
k................z 2013-05-08, 15:45 3
oo nie gimbaza zachwyca sie Zeitgeist najlepsze że w filmie o sztuce manipulacji sami gimbusy jesteście wodzeni za nos ja pierdole otwórzcie oczy i nie łykajcie wszystkiego kurwa dzieci neostrady

zeitgeist filmy davida icka , obama deception , illuminati ,end game , kimatica ,big picture
to wszystko jest zrobione właśnie aby manipulowac ludzmi i ich poglądami ludzie nie dajcie robić z siebie idiotów
Zgłoś
EdmundKemper 2013-05-08, 16:49 1
Taa. Madryt to też ściema byłą. Jakbyście tak drążyli na temat zamachów w Madrycie to też doszlibyście do nieprawdopodobnych "faktów". Tylko nie wiadomo czemu akurat Madrytem nikt się tak nie interesuje...
Zgłoś
Ant1984 2013-05-08, 16:53 2
Dla elit jesteśmy zwykłym chodzącym mięsem. Mrówkami, które można rozdeptać, jeśli oni tak zechcą.

Więc jeśli coś się będzie działo, to nie ma co zbytnio dbać o własne bezpieczeństwo, bo oni i tak cię wykończą.
Powoli i tak już teraz nas wykańczają zatruwając żywność, przekłamując medycynę, jak i wszystko, co może być dla nas korzystne.
Zgłoś
szefwszystkichszefow 2013-05-08, 17:41
krzyk na koncu daje do myslenia
Zgłoś
a................0 2013-05-08, 17:45 1
Ja pierdolę, co za kłamliwe szuje. On okłamał żonę, że ok, a oni ściemniali jemu, że już idą. No ja pierdolę... Wolałbym dowiedzieć się od razu, że za chwilę zginę i przygotować się do tego. Ale w sumie jemu się nie należało, bo sam ściemnił żonie, która przez jakiś czas była pewna, że jej mąż uratował się z katastrofy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem