18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
R................z 2013-04-06, 13:59 1
III wojny światowej nie będzie? Może.
Lecz niedługo na pewno wybuchnie jakaś wojna ponieważ gospodarka Stanów Zjednoczonych się załamuje i jak czegoś szybko nie wymyślą, jedynym wyjściem będzie wojna. Lecz nie będzie to wojna wywołana przez USA prawdopodobnie będą prowokować "te zue kraje" jak Korea Płn czy Iran i tym podobne.
Zgłoś
lemkus 2013-04-06, 14:06
Hmm film chyba stary dość, widziałem tam sławne WTC. A przecież dawno ktoś je popsuł. Ponoć szmatogłowi, ale ręki nie dam sobie uciąć.
Zgłoś
Szycha929 2013-04-06, 14:25 5
co w z tą wojną macie? kuźwa ludzie ja dopiero gimnazjum kończę dajcie mi żyć...
Zgłoś
p................a 2013-04-06, 14:44
beznadziejny film bez puenty , muzyka dobra reszta ssie, wstawka bezsensu , zgin
Zgłoś
MuchozorD 2013-04-06, 14:53 4
pika opierdol mi pałe.
Zgłoś
Ver0 2013-04-06, 15:11
Jeżeli gospodarka na świecie nie zacznie się normalizować nasze pokolenie może stać się uczestnikiem kolejnego globalnego konfliktu który najprawdopodobniej będzie ostatnim na tej planecie.

"Chcieliśmy nowego początku a stworzyliśmy koniec". Te słowa wyrażają najlepiej to co może czekać świat gdyby doszło do w/w wojny"
Zgłoś
s................y 2013-04-06, 15:11 1
Wybuchnie na pewno w ciągu 5-10 lat
To będzie smutne i zarazem piękne!!!!!
Zgłoś
SweeTSataN 2013-04-06, 15:54
Dzieki ze to wstawiles na sadola, ile to juz czasu minelo kiedy ostatni raz widzialem ten filmik Piwo dla cb
Zgłoś
b................e 2013-04-06, 16:02
Jak to zwykli mówić w takiej gównianej grze: "War, war never changes"
Zgłoś
MadDave 2013-04-06, 16:46
Sorry ale zamiast skupić się na stronie symbolicznej twojego filmu to wymieniałem tylko filmy jakie wykorzystałeś . Wszystko fajnie zmontowałeś ale imho trochę za długie , mimo to piwo leci .
Rozpoznałem - Terminator 3 , 9Rota , Incredible Hulk , Resident Evil 2, Bourne Identity , Transformersy, Blackhawk Down ,Independence Day,Day the Earth Stood Still,Hunt for Red October,Air Force One .
Resztę tytułów nie kojarzę
Zgłoś
MuchozorD 2013-04-06, 17:04
Up
dla jasnosci materiał nie jest mój, ale ciesze sie, że sie podoba
Zgłoś
smagal 2013-04-06, 18:25
niektóre fragmenty/ujęcia pochodzą z filmu Godzilla Final Wars
Zgłoś
Lordzik92 2013-04-06, 18:45
Kiedys napewno nastapi III WS. W sumie w ciagu ostatnich 20 lat bylo kilka sytuacji ktore ja mogly wywolac, ale wladcy tego swiata wiedza ze to nie czas na takie zabiegi. Jednak sytuacja w Korei jest specyficzna, z tego wzgledu ze nie o nia chodzi, kazdy ma w dupie to panstwo, ale chodzi o to ze graniczy z Chinami, ktore napewno niepozwola by USA przejelo tam wladze (idealny przyczolek). Jak wiadomo gospodarka Chin zalewa swiat, i predzej czy pozniej USA i UE beda musieli ja zablokowac by samemu nie upasc (tak jak zrobili kiedys z Japonia). Ale amerykanie maja nadal problemy w krajach arabskich, ktore narazie sa ich piorytetem, dopiero gdy uporaja sie tam, beda w stanie zaatakowac Azje. Wielka niewiadoma w tym przypadku jest Rosja, ktora predzej poprze Chiny niz USA. W tej chwili gdyby wybuchl konflikt prawdopodobny uklad sil wygladalby tak :
Korea Pln., Chiny, Iran, Rosja - Korea Pld, USA, UE, Japonia, Izrael. Korea Kima wydaje sie byc osamotniona, ale ew. atak na ten kraj wywola nieoczekiwane efekty, ktora sa w stanie doprowadzic do globalnego konfliktu.
Zgłoś
chizhovskiy 2013-04-06, 19:24 1
@daszek888 jak już kogoś cytujesz, to kurwa podaj autora (Einstein, kurwa), bo ludzie skłonni uwierzyć, że sam to wymyśliłeś.
Zgłoś
snacu18 2013-04-06, 21:09
Ja tam już szykuje sztandar bo wojna coraz bliżej nie ma co trzeba wykopać karabin
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem