"(...)O idealny temat do pozdrowienia ludzi, którzy zgłaszają posty
więc zaczynam!
Przede wszystkim chciałbym (nieironicznie) pozdrowić, samego Pana Prokuratora, to nie Pana wina że jakiś lewacki zjeb, marnuje Pana czas pracy na jakieś pierdoły. Tak samo chcę pozdrowić śledczego, który będzie odpytywał mnie o treść tego komentarza pod względem mowy nienawiści. Szacunek dla obu Panów! Bo to niegodne żebyście zajmowali się takimi treściami. A teraz apel do konfidenta, co szuka nienawiści w sieci, osobiście znam prawo na tyle, że mogę sobie pisać o gazowaniu żydów, ciapaków itd. I ładnie napisać "była to prowokacja do autora wątku". Więc mam nadzieję, że jako anonimowy byt, ktoś cie kiedyś znajdzie i urżnie ci jaja, żebyś dzieci więcej nie robił. Co do uchodźców? Zabrać zasiłki, jak nie będą pracować niech zdychają z głodu, jak podniosą rękę na polaka, zmasakrować. żadne oko za oko. Życie za oko. Oby osobie, która jest tym magicznym służbistą. cała banda imigrantów wyruchała córkę, żonę i jego samego! Nawołuję polaków do powiedzenia NIE. "
Treść powyższego jest cytatem mojej autorskiej książki "Chuj ci w dupę konfidencie". Jest to treść fikcyjna, nijak mająca się do rzeczywistości.