18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
WOŚP o MMK
dozek • 2013-08-28, 0:02
Przed chwilą na fanpage WOŚP na fb znalazłem taki post.

Odnosi się do filmu /watch?v=Gmo9PDXwXzE (ten o kumbayi).

Cytat:

Obejrzyjcie ten film. Warto, bo traktuje on o Was, woodstockowa i orkiestrowa młodzieży. Start w mniej więcej 8 minucie.

To film o Was, bezmyślnych i omotanych, wytaplanych w błocie świniach, które za kilka lat rozmontują Polskę od środka, niszcząc jej tożsamość. Tak jak to się stało za Oceanem, w Ameryce, gdzie autor filmu, Max Kolonko, wielki przyjaciel młodzieży, szczęśliwie mieszka i najlepiej ze wszystkich wie i mówi, jak to w Polsce jest.

Ludzkości orkiestrowa, bezwiednie staliście się w rękach establishmentu nową formą ZOMO, tłumiąc rewolucję, która właśnie przez Was nie może się w Polsce ziścić. To przez Was kochający Polskę, niezadowoleni młodzi patrioci, z wywrotowymi hasłami na ustach, nie mają szansy na naprawienie Polski! Ci młodzi ludzie, idealiści, którzy wywrotowymi, patriotycznymi hasłami przerywają wykłady zacnych profesorów, przez Was nie mogą zrealizować marzeń o Polsce dla Polaków, w której nasze polskie stocznie i nasze polskie kopalnie produkują polski węgiel, wysyłany w świat przez polskie statki, w której nasze polskie media będą mówiły tylko po polsku o tym, że muzułmanie to ekstremiści, a murzyni to agresywni bandyci.

Jesteście ślepi, głupi, bezmyślni i antypolscy. Powinniście się wstydzić i palić w piekle!

Co o tym sądzicie sadole?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hrodgar 2013-08-28, 14:03 3
Jeżeli w wypowiedzi Pana MMK nie byłoby chociaż części prawdy, to WOŚP by się tak nie spiął.
Jak to mówią,: "uderz w stół a nożyce się odezwą".
Zgłoś
wnh 2013-08-29, 2:18 3

Hehe, tam jest nawet zabawnie

nie wszyscy są tam powaleni, widziałem ludzi w koszulkach z symbolami patriotycznymi, dla muzyki przyjechali, a nie dla błota.
Zgłoś
6................6 2013-08-29, 20:20 29
Byłem na woodstocku 4 razy. 90% prześmiewczych tekstów i obraźliwych pojęć/grafik/tekstów nt. woodstocku i "woodstockowiczów" to kurwa prawda.
Kradną, śmierdzą, rzygają, szczają i srają pod siebie. Są nieletnie kurwy, heroiniści, skurwysyny i debile. Jest to ogromny tłum ludzi i NIE MA CHUJA ŻEBY SIE NIE TRAFIŁ CHOCIAŻ JEDEN PATUS. Jak na KAŻDEJ imprezie.
KAŻDA impreza poza normalnymi ludźmi przyciąga zjebów i tak samo jest na brudstocku, więc nie wiem na CHUJ bronicie tej gównianej imprezy, skoro każdy z IQ wyższym niż 15 WIE, że tam też jest syf.
Do powyższego dochodzi wybitnie chujowa muzyka (cztery dobre kapele w ciągu ostatnich 6 lat to trochę za mało), gówniana atmosfera (w Żarach było zajebiście, do Kostrzynia jeżdżą albo jebane dzieci kreujące się na dorosłych punków, albo fani green day czy innego gówna, którzy nie wypiją flaszki/piwa z nikim spoza grupy).
W żarach na rozpoczęciu jarałem z nieznajomymi ludźmi jeden z lepszych towarów w życiu, co kilka godzin zmieniało się ekipę i wszyscy się dobrze bawili.
Na wood jechałem bez namiotu, bez plecaka, bluza pod pachę i kasa w kieszeń. ZAWSZE było gdzie spać i z kim się napić.
W Kostrzyniu wszystko się spierdoliło, każdy się każdego boi i trzyma w zamkniętych grupkach.

P.S. Nie jestem brudasem (nie z wyglądu). Nigdy mnie nie okradli (poza rządem). Nikt nie zaraził mnie strzykawką z marichułaną.
Woodstock jest chujowy, bo zmienili się ludzie i muzyka jest do dupy.
Polecam Wacken, Brutal Assault, kurwa Extreme Obscene Festival. Tam dalej jest fajnie, tam ludzie dalej potrafią się bawić i mają naprawdę wyjebane. Nie chodzi o lans w nowym t-shircie tylko o imprezę, ludzi i alkohol.

P.S.2 Kurwa, ale się rozpisałem.
Zgłoś
panchamityle 2013-08-30, 3:01
Do autora wątku: lubisz WOŚP na fejsiku?
Zgłoś
Escalade 2013-08-30, 3:53 3
606 napisał/a:

P.S.2 Kurwa, ale się rozpisałem.

Trochę, dlatego zacytuję tylko to zdanie.

Po pierwsze, to że jesteś ograniczony na jeden typ muzyki i inne nazywasz zjebanymi świadczy tylko, że sam jesteś ograniczony.

Po drugie sam bronię czasem Woodstocku, bo często plują na niego osoby, które na nim nie były.

Po trzecie to chyba pozostaje mi Ci współczuć, bo wydajesz się jednym z tych, którzy bez najebania się w trupa nie potrafią wyobrazić sobie imprezy...
Zgłoś
premium122 2013-08-30, 7:22
Cud sie stał.Prawde powiedzieli!

(Gdyz kazda prawde mozna widziec na swoj sposob i na to wlasnie lewaki licza , ze wiekszosc czytajaca te slowa bedzie miala poglad jak oni.)
Zgłoś
SzczadoWazy 2013-08-30, 7:40 4
Byłem na woodzie 3razy, a jak przyjdzie czas do urn to najbliżej mi do Mikkiego; ze względu właśnie na sensowność moim zdaniem jego wypowiedzi odnośnie gospodarki wolnorynkowej. I nie wiem czy w tym kraju jestem w mniejszosci czy w wiekszosci, szczerze mnie to pierdoli. A woodstock to wg mnie najlepsza impreza w Polsce, bo nie dosc że darmowa to ludzie pomimo tego co mówi 606 dalej są otwarci, ktoś tam też gadał że na każdej takiej imprezie zdarzają się zjeby, to też prawda. A co do Kolonki który twierdzi że ideowo Owsiak blokuje wprowadzanie zmian, to też uważam to za gówno prawdę, jakby mu zależało na polityce, to myśle że już dawno sam by mógł partie założyć i zdobylby zajebisty wynik, bo w przeciwienstwie do marionetki palikota czy reszty tych świń przy korycie ludzie akurat Owsiaka lubią i widzą, że robi dużo dla innych. A słowem puenty; jeśli to tylko przez woodstock nie mam ciągot do noszenia koszul jak koledzy i onanizowania się zajebistoscia koscioła; gdzie korupcja, kumoterstwo i ograniczenie mysleniowe jest tak rozległe, to niech woodstock zyje sto lat. Nawet nie wiem po chuj to pisałem, bo wiekszosc ludzi podsumuje to jakimś idiotycznym "lewak" alboco...
Zgłoś
wernetto 2013-08-30, 8:19 6
Prawactwo i lewactwo mówicie? Połowa z was nie wie nawet co znaczy prawica czy lewica. Internetowy motłoch ślepo idący za pseudogwiazdkami nienawidzący wszystkiego co nie polskie - sami często nie wiedząc czemu, a z drugiej strony obrońcy upadku moralności. Prawaki i lewaki - oby dwie strony warte siebie. Zero działania (i myślenia, bo po co skoro można bezmyślnie wchłaniać informacje), tylko internetowe pieprzenie, kłótnie i pogoń za Kolonko oraz Owsiakiem, jak za jakimś mahometem.

markedone napisał/a:

no tak bo każdy kto nie przepada za brudstokiem to musi być katol

[/url]

Tak jak każdy jadący na woodstock to musi być lewak. Pieprzyć logikę.
Zgłoś
dozek 2013-08-30, 9:27
Jeśli nie lewak ani nie prawak to kim być?
Zgłoś
hpiotrekh 2013-08-30, 10:24
Pozwól, że Ci to wyjaśnię na przykładzie czarno-białych tv.
Niby czarno-białe, a jednak na ekranie nie widzisz dwóch kolorów.
A teraz za kolory podstaw prawicę i lewicę. I to tylko wierzchołek góry lodowej.
Zgłoś
Majozen 2013-08-30, 11:29
tip.top napisał/a:

markedone, a Ty pewnie jeździsz na przystanek Jezus

Zgłoś
CrashDW 2013-08-30, 11:35
@606
z początkiem Twojej wypowiedzi się zgadzam: syf jest bo być musi na tak wielkiej imrezie, w środku jebanego, upalnego lata! nie ma siły żeby pół miliona spoconych ludzi pachniało fiołkami! ale reszta tekstu świadczy, że w gruncie rzeczy jesteś ograniczonym debilem który to co lubi uznaje, ale to co mu nie podchodzi uważa za gówno (kolega Escalade o tym wspomniał). Zaczynasz od tego, że na każdej imprezie trafia się różny element i nie ma co generalizować (tak to zrozumiałem) po czym stwierdzasz że w Kostrzynie jest jedno wielkie gówno i wszystko ssie... zajebiście spójny tok myślenia, congratz!

Z własnego doświadczenia wiem, że na wooda najlepiej jechać na jeden wieczór/noc na wybraną ekipę. W tym roku byłem ostatniego dnia, zależało mi na trzech koncertach i się nie zawiodłem! Taktyka z kasą do kieszeni i bluzą pod pachę jak najbardziej słuszna, jeszcze tylko piwo do łapy i można się bawić. Ogólnie to zajebista impreza, gdzie indziej możesz za darmo ogarnąć tyle koncertów, a ilość zespołów sprawia że każdy znajdzie coś dla siebie! Możecie dorabiać sobie ideologie, zresztą Max nie gada od rzeczy, ale jeżdżę tam dla muzyki i zespołów których raczej bym nie zobaczył gdzie indziej, bo na bilety nie mam forsy. A choć Owsiaka nie trawię to jestem mu dozgonnie wdzięczny że ściągnął do Polski the Darkness, za którym szalałem w czasach gimbazjalnych i do dzisiaj mam wielki sentyment;)

Także każdy medal ma dwie strony, nie ma co generalizować
Zgłoś
jarecki93 2013-08-30, 11:56 1
Okej porozmawiajmy trochę o aktywistach politycznych w internecie. I tutaj proszę chociaż o trochę uwagi. Oryginalnego wpisu na fan page'u WOŚP nie znalazłem więc wierzę że wklejony tutaj został bez zmian. W wpisie autor nie napisał praktycznie nic od siebie, powielając tylko wypowiedź Maksa rozszerzając ją tylko o parę słów kluczy w postaci "ZOMO", "antypolacy", "bandyci" i tak dalej. Zmyślne prawda? Chciałem znaleźć oryginalny wpis aby zobaczyć wiek autora. Bo największym problemem "Nowej Prawicy" są jej niektórzy "wyborcy". "Wyborcy" bo dużo ludzi którzy wyznają Korwina niestety nie ma jeszcze 18 lat i nie mają prawa głosu. Hasło "Korwin krul" nie wzięło się przecież z przypadku, prawda?
Korwin ma na serio parę dobrych pomysłów na Polskę. Jednak przez trochę swoje działania i brutalną retorykę, ale również działalność jego niektórych gimbusowych wyznawców, jego pomysły są wyśmiewane, a sam Korwin pokazywany jest w mediach jako lekko jeb***ty koleś w muszce.
Możecie się zapytać po co mu dobry PR? Bo niestety aby wygrać wybory trzeba do siebie przekonać media. Nie mówię że jest to dobry system, ale taki on jest. Jeżeli media zaczną Ciebie postrzegać dobrze, wtedy masz szansę na zwycięstwo. Zastanawialiście się dlaczego jeszcze PiS nie przejęło władzy, mimo nieudolnych rządów PO? W tej partii nie ma żadnego PR-owca, a sami pisowcy uznają PR jako dzieło szatana. Oczywiście można przejąć władzę przez rewolucję, ale nie to jest najgorsze rozwiązanie z możliwych kiedy Polacy będą siebie nawzajem zabijać.
Mam nadzieję że ktoś dotarł do tej części wypowiedzi - jeżeli tak gratuluję, bo sam wiem jak się czyta tekst z którym mocno się nie zgadza. Aby podsumować trochę moją wypowiedź. Maks faktycznie zauważył że jest ogromny niezagospodarowany elektorat środka. Wielu młodych ludzi nie czuje żadnego przywiązania politycznego. Ci ludzie lubię dobrą zabawę, lubią wypić a nawet zapalić zioło. Polska jako wartość patriotyczna jest dla nich ważna, ale bez przesady. Więc pewnie nie zagłosują na środowisko które mówi że ich ulubiony festiwal jest do dupy. Moim zdaniem paradoksalnie swoim reportażem Maks osłabił środowisko Narodowców i Korwinistów.
No i jeszcze pisząc o Maksie chciałbym zauważyć jedną rzecz. W sprawie likwidacji TVP Polonia napisał do Korwina, Bosaka, Milera i Błaszczaka. Fajnie ale dwóch kolesi nie ma w sejmie, a ci są to są poza koalicją, więc i tak nic nie zrobią. Niestety aby coś zmienić trzeba się kontaktować z ludźmi u władzy czyli z posłami PO i PSL czy się ich lubi czy nie.
Zgłoś
dozek 2013-08-30, 12:50
@jarecki
Pod linkiem facebook.com/wosp/posts/10151559232387414 masz oryginalny post.
Zgłoś
Aberracja 2013-08-30, 13:41 1
Kiedyś oglądałem filmiki/memy o tym jaki to Woodstock jest brudny, syfiasty, chujowy itd. i myślałem sobie, że to komentarze ludzi, którzy po prostu zazdroszczą, że nie mogli na nim być. W roku miałem [nie]przyjemność być na tym festiwalu i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że się kiedyś myliłem i wszystkie te komentarze wyśmiewające Woodstock to prawda. Brud, syf i pełno chujowych ludzi. Przejście od swojego namiotu do sceny, to kwestia spotkania setek upodlonych ludzi, tak spitych, że nie mogą się nawet podnieść z ziemi, setek pijanych pseudo punków zaczepiających każdego, kto nie idzie w większej grupie i setki innej patologicznej hołoty. Oczywiście poznałem kilka ciekawych osób, którym naprawdę zależało na dobrej zabawie przy muzyce, a nie na nachlaniu się do nieprzytomności i narzyganiu/nasraniu na ścieżki po których poruszają się ludzie. Kolejnym chujowym elementem tego festiwalu jest to, co powinno być w nim najlepsze, muzyka. Dobre wykonania mogę policzyć, używając do tego połowy palców jednej ręki, reszta to "artyści" potrafiący śpiewać tylko w studiu nagraniowym. Co do politycznych aspektów się w ogóle nie wypowiadam, bo moim zdaniem nie ma takiej siły/partii która by zmieniła ludzką mentalność i zagoniła wszystkich do roboty, zamiast użalania się nad sobą i tym, jaki to rząd jest chujowy. Pozdrawiam i czekam na skomentowanie tego jakimś chujowym memem albo komentarzem typu "lewak".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem