📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sporo w życiu przeżyłem (sam byłem "jedną nogą w grobie") i widziałem (wyciągałem poranionych, krwawiących ludzi z bebechami na wierzchu z wraków zaraz po wypadkach i [raz] z płonącego samochodu) a tu filmik z netu (których jest miliony i tak na prawdę niewiele na nim widać) rozjebał mi psychikę do tego stopnia, że płakać mi się chce... Chwila nieuwagi i malutkie, niewinne dzieciątko dla którego życie jeszcze się dobrze nie zaczęło, straciło je (przez zaniedbanie dorosłego opiekuna) w tak okrutny sposób.
Bądźcie ostrożni- dbajcie o siebie i innych. Nie bądźcie obojętni- czasem jedno słowo lub jeden wasz ruch może zapobiec tragedii i uratować komuś życie.
P.S Osobom znającym "życie" z TV i tym wszystkim, którym mama gotuje obiady z góry dziękuję za prześmiewcze komentarze na temat mojego posta.
Bądźcie ostrożni- dbajcie o siebie i innych. Nie bądźcie obojętni- czasem jedno słowo lub jeden wasz ruch może zapobiec tragedii i uratować komuś życie.
P.S Osobom znającym "życie" z TV i tym wszystkim, którym mama gotuje obiady z góry dziękuję za prześmiewcze komentarze na temat mojego posta.
mnie tylko ciekawi, czy bardzo chrupło ...
Tak -sadistic.pl
Kurwa co za tępa pizda zostawia dziecko w wózku kilka metrów od siebie i to na dodatek przy ruchliwej ulicy? Oczywiście dziecka szkoda, ale filmik zacny (obejrzałem z 10x).
No i po co klęka i bije pokłony? Budda/Vishnu nie wskrzesza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów